6 Haziran 2023

Susannah'ın Şarkısı - Kara Kule Serisi 6.Kitap Stephen King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,75 TL
Yazarı: Stephen King
Çevirmen: Stephen King

Susannah'ın Şarkısı - Kara Kule Serisi 6.Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephen King olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Susannah'ın Şarkısı - Kara Kule Serisi 6.Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Susannah'ın Şarkısı - Kara Kule Serisi 6.Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Susannah'ın Şarkısı - Kara Kule Serisi 6.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Susannah'ın Şarkısı - Kara Kule Serisi 6.Kitap Yazarı Kimdir ?

Susannah'ın Şarkısı - Kara Kule Serisi 6.Kitap yazarı Stephen King 'dır. Stephen King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Susannah'ın Şarkısı - Kara Kule Serisi 6.Kitap PDF indir oku

Susannah'ın Şarkısı - Kara Kule Serisi 6.Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Susannah'ın Şarkısı - Kara Kule Serisi 6.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Susannah'ın Şarkısı - Kara Kule Serisi 6.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

İblis-anne Mia, Susannah'nın bedenini ele geçirmiştir. Susannah'nın karnında korkunç bir yaratık büyümektedir. Pek yakında Mia'nın çocuğunu doğuracaktır.



Ama New York kentinden Son-Dünya'nın sınırlarına dek onu izleyen garip üçlü, korkuyla beklenen faciayı önleyebileceklerini ümit etmektedir. Bu arada Roland ve Eddie, Maine'e ayak bastıkları anda kendi kaderleriyle yüz yüze gelirler...

"Yazar, anlatımıyla okurlarını büyülüyor."



-Washington Pos-



Susannah'ın Şarkısı - Kara Kule Serisi 6.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

22.05.2015

okuyun-6

calla´nın kurtlarına yüz sayfa daha eklenseydi de bu kitap bu kadar gereksiz uzatılmamış olsaydı. yazar keşke kendini de serüvene dahil etmeseydi. seriyi bitirmek icin okumaya devam


08.06.2006

Bitmesin Bu Seri

Kitabın sonunun yarım kalmış gibi bir izlenim uyandırması yüzünden ustanın yine bizi şoka uğrattığını düşünen arkadaşlar olmuştur mutlaka. Ama unutmayalım ki bu bir seri arkadaşlar. Ben şimdiden kara kara düşünmeye başladım. 6. kitaptayım ve sona sadece bir kitap kaldı. Bitmesini hiç istemiyorum bu serinin.


13.11.2004

Güzel bir kitap

Niye ya bence 5. kitap gayet güzeldi. Heyecanlı ve merak uyandıran bir kitaptı. 6. kitabı okumadım daha ama güzel olduğunu tahmin ediyorum

Susannah'ın Şarkısı - Kara Kule Serisi 6.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Susannah'ın Şarkısı - Kara Kule Serisi 6.Kitap, Stephen King

Yorum Gönder