6 Haziran 2023

Kılıçların Fırtınası Kısım 1 George R. R. Martin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı: George R. R. Martin
Çevirmen: Sibel Alaş

Kılıçların Fırtınası Kısım 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı George R. R. Martin olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kılıçların Fırtınası Kısım 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kılıçların Fırtınası Kısım 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kılıçların Fırtınası Kısım 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kılıçların Fırtınası Kısım 1 Yazarı Kimdir ?

Kılıçların Fırtınası Kısım 1 yazarı George R. R. Martin 'dır. George R. R. Martin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Kılıçların Fırtınası Kısım 1 PDF indir oku

Kılıçların Fırtınası Kısım 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kılıçların Fırtınası Kısım 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kılıçların Fırtınası Kısım 1 TIKLA PDF İNDİR !


George R. R. Martin'in muhteşem serisi, Kılıçların Fırtınası ile modern fantastik edebiyatın istisnai başyapıtlarından biri konumuna geliyor, imgesel kurgunun büyük eserleri arasındaki yerini sağlamlaştırıyor.

İktidar mücadelesindeki beş savaşçıdan birinin ölmüş, bir diğerinin gözden düşmüş olmasına rağmen savaş tüm şiddetiyle sürmektedir. Yedi Krallık'ın zor durumdaki hükümdarı Joffrey, Demir Taht'ta oturmaya devam etmektedir. En amansız düşmanı Stannis, takip ettiği büyücü kadının kurbanı olmuş ve bozguna uğramıştır. Nehirova'daki Genç Robb, Kuzey'e hükmetmekte; Daenerys yaşayan son ejderhalarla beraber kana bulanmış bir kıtayı katetmektedir. Rakipler son hesaplaşma için harekete geçerken büyük bir yabanıl ordusu, efsanevi Ötekiler'le birlikte medeniyetin merkezine doğru ilerlemektedir.

Diyarda sükûnet, Yedi Krallık'ın kılıçların fırtınası ile sarsılmasıyla mümkündür...

"Zengin bir hayal dünyasının ürünü… boyutuyla çağdaş fantastik edebiyatın ümit verici örneklerinden."
Publishers Weekly



Sayfa Sayısı: 600

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon Yayınları

Kılıçların Fırtınası Kısım 1 TIKLA PDF İNDİR !

16.11.2020

dizisinden bile iyi

Seride favori kitabım. George RR Martin'in özenli ve detaylı yazarlığını konuşturduğu, yer yer şiirsel ve teatral, sarsıcı, epik bir kitap..


12.12.2013

destansı ve sarsıcı...

Kılıçların Fırtınası tek kelime ile muhteşem. İki cildi de harika... Serinin önceki kitaplarında aradığımı pek bulamamıştım ama Kılıçların Fırtınası tam da olması gerektiği gibi epik, haşmetli, sarsıcı ve sonrası için fena halde merak uyandırıcı... Yalnız bu seriyi okumak ders çalışmak gibi, oldukça yorucu. O kadar çok karakter var ki hikayede hepsine birden hakim olmak imkansız... şimdiye kadar okumakta en çok zorlandığım kitap bu oldu...


01.12.2012

Yine G.R.R.Martin

Yazarın usta kalemini konuşturduğu bir kitap daha karşınızda. Diğer iki kitap gibi bu kitabı da ilgiyle okuyacaksınız. Kısım I, Kısım II´ye göre biraz daha durgun geçiyor ama hiç bir eksiği yok. Özellikle denizin karşısındaki kraliçenin bölümerini çok seveceğinizden eminim.

Kılıçların Fırtınası Kısım 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Kılıçların Fırtınası Kısım 1, George R. R. Martin

Yorum Gönder