5 Haziran 2023

Entelektüelin Kutsal Kitabı B. Asım Tüccar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,1 TL
Yazarı: B. Asım Tüccar
Çevirmen: B. Asım Tüccar

Entelektüelin Kutsal Kitabı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı B. Asım Tüccar olan ve Maya Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Entelektüelin Kutsal Kitabı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Entelektüelin Kutsal Kitabı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Entelektüelin Kutsal Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Entelektüelin Kutsal Kitabı Yazarı Kimdir ?

Entelektüelin Kutsal Kitabı yazarı B. Asım Tüccar 'dır. B. Asım Tüccar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Entelektüelin Kutsal Kitabı PDF indir oku

Entelektüelin Kutsal Kitabı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Maya Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Entelektüelin Kutsal Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Entelektüelin Kutsal Kitabı TIKLA PDF İNDİR !
Yedi farklı alandan, her güne yeni bir konu!

Birer sayfalık Tarih, Edebiyat, Felsefe, Matematik, Bilim, Din, Güzel Sanatlar ve Müzik bilgileriyle zihninizi canlandırın, eğitiminizi tamamlayın ve kültürlü insanlar arasında hak ettiğiniz yeri alın.

Her biri kendi dalında uzman kimselerin rehberliğinde hazırlanan Entelektüelin Kutsal Kitabı, 7 farklı alandan 365 temel bilgi sunuyor. Her sayfasında senenin farklı bir gününe özel, ilgi çekici konulara yer vererek, okurlarına ciddi bir entelektüel birikim kazandırıyor.

Entelektüelin Kutsal Kitabı, Amerika'da çok satanlar listesine girmiş ve seri haline gelmiştir.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 376

Baskı Yılı: 2012


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 409

Baskı Yılı: 2012


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 376

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Maya Kitap Entelektüelin Kutsal Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

15.09.2020

tavsiye

her güne farklı konu başlıklarıyla yeni bir bilgi, yatmadan birer sayfa okumak hep farklı alanlarda yüzeysel de olsa  bilgi sahibi olmamı sağlıyor hem de sıkılmadan okuma alışkanlığımın devamlılığına katkı sağlıyor. Tavsiye ediyorum.


30.04.2015

Tuzak kitaplar...

Entelektüel bir insan böyle kitapları zaten okumaz da entelektüel adayı insanların da kesinlikle okumamaları gerektiğini düşünüyorum.Entelektüel olmak öyle bir kitap okumakla olacak iş değil,bu işe hayatınızı  adayacaksınız.Tuzağa düşmeyin değerli kitap dostu arkadaşlar!


17.10.2014

nein

365 güne 365 konu saçmalığı olmasa bu kitabı satın alanların zeka ortalaması daha yüksek olurdu

Entelektüelin Kutsal Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Entelektüelin Kutsal Kitabı, B. Asım Tüccar

Yorum Gönder