5 Haziran 2023

Ben Bir Kediyim Natsume Soseki Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,0 TL
Yazarı: Natsume Soseki
Çevirmen: Emre Alagöz

Ben Bir Kediyim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Natsume Soseki olan ve Panama Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ben Bir Kediyim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ben Bir Kediyim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ben Bir Kediyim TIKLA PDF İNDİR !

Ben Bir Kediyim Yazarı Kimdir ?

Ben Bir Kediyim yazarı Natsume Soseki 'dır. Natsume Soseki yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ben Bir Kediyim PDF indir oku

Ben Bir Kediyim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Panama Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ben Bir Kediyim TIKLA PDF İNDİR !

Ben Bir Kediyim TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

"Ben bir kediyim. Bazılarınız, 'Nasıl olur da sıradan bir kedi, sahibinin düşüncelerini böyle derinlemesine analiz edebilir?' diyorsunuzdur. Bu tür şeyler bir kedi için çocuk oyuncağıdır. İşitme hassasiyetimin ve karmaşık şeyleri düşünebilme yeteneğimin yanı sıra insanların düşüncelerini de okuyabilirim. Bu meziyetleri nasıl edindiğimi sormayın. Yöntemlerim sizi alâkadar etmez."

Japon edebiyatının en özgün ve en unutulmaz eserlerinden biri olan Ben Bir Kediyim; sevilmeyen, istenmeyen ve tüm zamanını insan doğasını gözlemlemek için etrafta gezinerek geçiren bir kedinin yaşamına girmemizi sağlıyor. Onun gözünden iş adamlarının, öğretmenlerin, bilim insanlarının, hükümdarların, Zen rahiplerinin veya sıradan insanların kişilik ve yaşamlarından kesitlere şahit oluyoruz.

Bir yandan dönemin gündelik yaşantısı ve toplumsal koşullarıyla ilgili bilgi sahibi olurken, diğer yandan da yazar Natsume Sōseki'nin Çin felsefesiyle yoğrulmuş kaleminden bilgece bir dünyaya adım atıyoruz. Çeşit çeşit karakter çözümlemeleri içeren Ben Bir Kediyim'de, Sōseki'nin kinayeli ve eleştirel anlatımı sayesinde herkes kendinden ve çevresindeki insanlardan birer parça bulacak.

Ben Bir Kediyim TIKLA PDF İNDİR !

03.11.2020

Başarılı👏👏

Tavsiye ederim ,güzel kitap ..okunmalı ..

Ben Bir Kediyim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ben Bir Kediyim, Natsume Soseki

Yorum Gönder