17 Haziran 2023

Gurebahane-i Laklakan - Kırmızı Kedi Klasikler Ahmet Haşim Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 3,85 TL
Yazarı: Ahmet Haşim
Çevirmen: Ahmet Haşim

Gurebahane-i Laklakan - Kırmızı Kedi Klasikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Haşim olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, 112 sayfalık Gurebahane-i Laklakan - Kırmızı Kedi Klasikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gurebahane-i Laklakan - Kırmızı Kedi Klasikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gurebahane-i Laklakan - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Gurebahane-i Laklakan - Kırmızı Kedi Klasikler Yazarı Kimdir ?

Gurebahane-i Laklakan - Kırmızı Kedi Klasikler yazarı Ahmet Haşim 'dır. Ahmet Haşim yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Gurebahane-i Laklakan - Kırmızı Kedi Klasikler PDF indir oku

Gurebahane-i Laklakan - Kırmızı Kedi Klasikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, 112 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gurebahane-i Laklakan - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Gurebahane-i Laklakan - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Gurebâhâne-i Laklakan, Ahmet Hâşim'in şairliğinin yanında neden her fırsatta nasirliğinin de methedildiğini ispatlayan deneme kitaplarından. Üstelik her biri yine onun şiirleriyle aynı karatta ve aynı lezzette. Sinemadan mimariye, Yakup Kadri'den Krippel'e, edebiyattan tabiata, kadın-erkek güzelliklerinden çağın moda anlayışlarına… Hâşim'in kaleminden asla eskimeyen yazılar toplamı.

"'Haffaflar Çarşısı'ndaki leyleklerin bir iki tanesini buraya aldım. Ben de artık bir ihtiyar kuşlardan farklı mıyım? Bu köşe onlar ve benim için bir gurebâhânedir. Son günlerimizi burada birlikte yaşayıp bitireceğiz. Onun için pavyona, "Gurebâhâne-i Laklakan" ismini verdim.'
Filhakika kanatları kırık bir leylek, beyaz elbiseler giyinmiş bir hasta gibi uzakta, ağaçların arasında melul melul dolaşıyor ve ikide bir, dallar ve yapraklar arasında görünen mai ve serbest sema parçalarına kırmızı, yuvarlak gözleriyle durup bakıyordu."

(Tanıtım Bülteninden)

Gurebahane-i Laklakan - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !Gurebahane-i Laklakan - Kırmızı Kedi Klasikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Gurebahane-i Laklakan - Kırmızı Kedi Klasikler, Ahmet Haşim

Yorum Gönder