17 Haziran 2023

Renkli Göğün Altında Stacey Lee Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,9 TL
Yazarı: Stacey Lee
Çevirmen: Aslıhan Kopuz

Renkli Göğün Altında indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stacey Lee olan ve Yabancı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Renkli Göğün Altında eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Renkli Göğün Altında ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Renkli Göğün Altında TIKLA PDF İNDİR !

Renkli Göğün Altında Yazarı Kimdir ?

Renkli Göğün Altında yazarı Stacey Lee 'dır. Stacey Lee yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Macera türündedir.

Renkli Göğün Altında PDF indir oku

Renkli Göğün Altında indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yabancı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Renkli Göğün Altında TIKLA PDF İNDİR !

Renkli Göğün Altında TIKLA PDF İNDİR !

Yıl 1849: Samantha, New York'a geri taşınıp profesyonel bir müzisyen olmanın hayalini kuruyordu. Cinsiyetinden ötürü işi zaten zordu fakat Çinli olması durumunu daha da zorlaştırıyordu.




Bir gün ani bir kaza hayalini yıkınca, hayatı da büyük bir tehlikeye girmişti. Kendisiyle beraber gelmeyi kabul eden Annamae isimli bir köleyle bulundukları kasabadan kaçmışlardı fakat iki kız Oregon Yolu'nda seyahat etmek tehlikeli olduğundan kılık değiştirerek kendilerini Sammy ve Andy isimli, California'daki altın arayışına katılan iki oğlan olarak tanıtmışlardı.




Sammy ve Andy geçmişlerine giden bir yol ararken ve istenmeyen bakışlardan kaçarken güçlü bir bağ kurmuşlardı. Kanun peşlerine takılmışken ve her gün yeni bir sorunla karşılaşırken iki kız saklanabilecekler miydi?



"Duygusal ve eğlenceli… Hayatta kalma, arkadaşlık ve dayanıklılık üzerine yazılmış bu roman okurlarını kendine bağlayacak."


-Kirkus Reviews, Starred Review-



"Tarihi macera ve biraz romantizm severler için birebir."


-Booklist-



"Çin kültürü ve bilgeliği ile müziği, arkadaşlığı, çeşitliliği ve hayatta kalmayı birbirine ustaca örmüş bir hikâye.


-Publisher's Weekly, Starred Review-


(Tanıtım Bülteninden)

Renkli Göğün Altında TIKLA PDF İNDİR !Renkli Göğün Altında TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Macera
Etiketler; Edebiyat, Roman, Macera, Renkli Göğün Altında, Stacey Lee

Yorum Gönder