16 Haziran 2023

Dördüncü Yol George Gurdjieff Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 45,5 TL
Yazarı: George Gurdjieff
Çevirmen: George Gurdjieff

Dördüncü Yol indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı George Gurdjieff olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 644 sayfalık Dördüncü Yol eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dördüncü Yol ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dördüncü Yol TIKLA PDF İNDİR !

Dördüncü Yol Yazarı Kimdir ?

Dördüncü Yol yazarı George Gurdjieff 'dır. George Gurdjieff yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Dördüncü Yol PDF indir oku

Dördüncü Yol indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 644 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dördüncü Yol TIKLA PDF İNDİR !

Dördüncü Yol TIKLA PDF İNDİR !

P. D. Ouspensky'ye derslerini yayınlama niyeti olup olmadığı sorulduğunda cevabı:

'Ne işe yarayacak ki? Önemli olan dersler değil, sorular ve cevaplardır.' oldu.

Bu kitap, 1921 ve 1946 yılları arasında Ouspensky'nin sorulara verdiği cevaplardan ve sohbetlerden alıntılanmış kesitlerden oluşmaktadır. Birinci Bölüm temel fikirlerin genel bir incelemesidir. Sonraki bölümler, konu konu, Ouspensky'nin kendisi tarafından belirlenen düzene göre sağlamlaştırılmıştır.

Bu düzeni sağlamak için bazı materyallerin kronolojik dizisinden çıkarılması gerekmiş; ancak hiçbir söz öbeğinde veya anlamda herhangi bir değişiklik yapılmamıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Dördüncü Yol TIKLA PDF İNDİR !Dördüncü Yol TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Dördüncü Yol, George Gurdjieff

Yorum Gönder