16 Haziran 2023

Rüyamsın Mira Yelkenci Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Mira Yelkenci
Çevirmen: Mira Yelkenci

Rüyamsın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mira Yelkenci olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rüyamsın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rüyamsın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rüyamsın TIKLA PDF İNDİR !

Rüyamsın Yazarı Kimdir ?

Rüyamsın yazarı Mira Yelkenci 'dır. Mira Yelkenci yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Rüyamsın PDF indir oku

Rüyamsın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rüyamsın TIKLA PDF İNDİR !

Rüyamsın TIKLA PDF İNDİR !

Aşk mı tesadüfleri sever, yoksa tesadüfler mi aşkı?

Normal şartlarda bir araya gelmesi, hele ki âşık olması imkânsız iki insandı onlar; tuhaf ama güzel bir rastlantı olmasa! Başka kimliklere büründükleri, büyülü ve olağanüstü bir gece… Ve kocaman bir yanlış anlaşılmanın ortasına düşen akıl almaz bir aşk. Rüya geçmişi acılarla dolu, kardeşine annelik ederken tek başına güçlü durmaya çalışan bir kadın… Adı gibi güzelliği ile hayaller kurduran!Ve Ali Tekin iş dünyasının vazgeçilmez ismi, sosyal ortamların vazgeçilemeyen adamı, duygusal ilişkilerin dokunulamayanı… Kadınların gözdesi!Gerçek kimlikleri ile tekrar karşılaşsalar neler yaşanırdı? Bir gece, bir ömre bedel olur muydu? Yoksa tüm ezberler kaldığı yerden devam mı ederdi?

Yalanlar, sonsuza uzanan bir aşkın engeli mi yoksa başlangıcı mı olurdu?

(Tanıtım Bülteninden)

Rüyamsın TIKLA PDF İNDİR !

02.02.2020

muhteşem

harika bir kitap .okurken sanki yaşayacaksınız.kaçırmayın derim.


25.11.2019

harika

hiç sıkılmadan okuyacağınız harika bir kitap.sürükleyici bir anlatımı var. wattpad de okumuştum ve çok beğenmiştim.

Rüyamsın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Rüyamsın, Mira Yelkenci

Yorum Gönder