16 Haziran 2023

Okumak ve Yazmak Semih Gümüş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Semih Gümüş
Çevirmen: Semih Gümüş

Okumak ve Yazmak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Semih Gümüş olan ve Notos yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Okumak ve Yazmak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Okumak ve Yazmak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Okumak ve Yazmak TIKLA PDF İNDİR !

Okumak ve Yazmak Yazarı Kimdir ?

Okumak ve Yazmak yazarı Semih Gümüş 'dır. Semih Gümüş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Okumak ve Yazmak PDF indir oku

Okumak ve Yazmak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Notos yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Okumak ve Yazmak TIKLA PDF İNDİR !

Okumak ve Yazmak TIKLA PDF İNDİR !
İnsanı insan yapmak için, önce okumaktan başka ne önerilebilir ona? Sait Faik'in, Yazmasam çıldıracaktım, sözünün en güçlü uyarlaması, bana kalırsa, Okumasam çıldıracaktım, olur.

Ben de bir okuma manyağı olarak görülmekten daha çok sevinemem başka bir şeye. Okuyan hayvan olarak yaşamak: bu kadarı olamayacağımı biliyorum. Hiç değilse okurken aynı zamanda yazmaya da çalışsam ve bunu bütün uykuları kovup gerekirse düşlerde yaşayarak kesintisiz biçimde sürdürebilsem. İnanırım, insan kendini zora koşarak bunu da yapabilir.
- Semih Gümüş-
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 212

Baskı Yılı: 2014


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 177

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Notos Okumak ve Yazmak TIKLA PDF İNDİR !Okumak ve Yazmak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Okumak ve Yazmak, Semih Gümüş

Yorum Gönder