9 Haziran 2023

Deve Gözü Cengiz Aytmatov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,6 TL
Yazarı: Cengiz Aytmatov
Çevirmen: Cengiz Aytmatov

Deve Gözü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cengiz Aytmatov olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, 55 sayfalık Deve Gözü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Deve Gözü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Deve Gözü TIKLA PDF İNDİR !

Deve Gözü Yazarı Kimdir ?

Deve Gözü yazarı Cengiz Aytmatov 'dır. Cengiz Aytmatov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Deve Gözü PDF indir oku

Deve Gözü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, 55 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Deve Gözü TIKLA PDF İNDİR !

Deve Gözü TIKLA PDF İNDİR !

Eserleriyle dünya edebiyatında en fazla tanınan yazarlardan olan Cengiz Aytmatov, bu kısa hikâyesinde her zamanki berrak ve sade üslûbunu bu defa tabiat tasvirleri için kullanmıştır. Onun eserlerini okurken, tasvir ettiği yerlere ayak basmış, o yerleri karış karış gezmiş gibi hissedersiniz. Deve Gözü isimli bu hikâye de işte o eserlerden biridir. Aytmatov'un halk ile aydınlar arasındaki çatışmaya da yer verdiği bu hikâyesi, kısalığına rağmen okuyucuda iz bırakır. Bunda hikâyenin muhtevası kadar Aytmatov'un üslubunun da tesiri olduğu muhakkaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Deve Gözü TIKLA PDF İNDİR !Deve Gözü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Deve Gözü, Cengiz Aytmatov

Yorum Gönder