24 Haziran 2023

Dayanılmaz Acılar Orkestrası Batuhan Dedde Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Batuhan Dedde
Çevirmen: Batuhan Dedde

Dayanılmaz Acılar Orkestrası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Batuhan Dedde olan ve Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dayanılmaz Acılar Orkestrası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dayanılmaz Acılar Orkestrası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dayanılmaz Acılar Orkestrası TIKLA PDF İNDİR !

Dayanılmaz Acılar Orkestrası Yazarı Kimdir ?

Dayanılmaz Acılar Orkestrası yazarı Batuhan Dedde 'dır. Batuhan Dedde yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Dayanılmaz Acılar Orkestrası PDF indir oku

Dayanılmaz Acılar Orkestrası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dayanılmaz Acılar Orkestrası TIKLA PDF İNDİR !

Dayanılmaz Acılar Orkestrası TIKLA PDF İNDİR !
Batuhan Dedde şiir serüvenine lirik-düzyazı metni Dayanılmaz Acılar Orkestrası isimli son kitabı ile ; hızından , tarzından ve tadından ödün vermeden devam ediyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altıkırkbeş Basın Yayın Dayanılmaz Acılar Orkestrası TIKLA PDF İNDİR !Dayanılmaz Acılar Orkestrası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Dayanılmaz Acılar Orkestrası, Batuhan Dedde

Yorum Gönder