24 Haziran 2023

Özgürlük Uğruna Barış Müstecaplıoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Barış Müstecaplıoğlu
Çevirmen: Ertaç Altınöz

Özgürlük Uğruna indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Barış Müstecaplıoğlu olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Özgürlük Uğruna eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Özgürlük Uğruna ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Özgürlük Uğruna TIKLA PDF İNDİR !

Özgürlük Uğruna Yazarı Kimdir ?

Özgürlük Uğruna yazarı Barış Müstecaplıoğlu 'dır. Barış Müstecaplıoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Özgürlük Uğruna PDF indir oku

Özgürlük Uğruna indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Özgürlük Uğruna TIKLA PDF İNDİR !

Özgürlük Uğruna TIKLA PDF İNDİR !
Perg ve Delkarna'da özgürlük için mücadele verenler, diktatörlere karşı bir araya geliyor. Ezilenler, sömürülenler, çapulcu görülenler isyan bayrağı altında buluşuyor. Hayali bir diyarda savaş verseler de, yaşadıkları ve hissettikleri insanlık tarihine olduğu kadar yakın tarihimize de ışık tutuyor. Özgürlük Uğruna, Çin'den Almanya'ya kadar birçok ülkede okunan Türkiye'nin ilk fantazyasına yakışan görkemli bir son. Yeni başlangıçlarda buluşana kadar...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 280

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Özgürlük Uğruna TIKLA PDF İNDİR !Özgürlük Uğruna TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Özgürlük Uğruna, Barış Müstecaplıoğlu

Yorum Gönder