23 Haziran 2023

Bir Sovyet Diplomatının Türkiye Anı Semyon İvanoviç Aralov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: Semyon İvanoviç Aralov
Çevirmen: Semyon İvanoviç Aralov

Bir Sovyet Diplomatının Türkiye Anı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Semyon İvanoviç Aralov olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Sovyet Diplomatının Türkiye Anı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Sovyet Diplomatının Türkiye Anı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Sovyet Diplomatının Türkiye Anı TIKLA PDF İNDİR !

Bir Sovyet Diplomatının Türkiye Anı Yazarı Kimdir ?

Bir Sovyet Diplomatının Türkiye Anı yazarı Semyon İvanoviç Aralov 'dır. Semyon İvanoviç Aralov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Bir Sovyet Diplomatının Türkiye Anı PDF indir oku

Bir Sovyet Diplomatının Türkiye Anı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Sovyet Diplomatının Türkiye Anı TIKLA PDF İNDİR !

Bir Sovyet Diplomatının Türkiye Anı TIKLA PDF İNDİR !
Kurtuluş Savaşı'nın en sıcak dönemlerinde, Samsun limanından Ankara'ya doğru bir diplomatik heyet yolculuk yapmaktadır.

İşgalci Avrupa devletleriyle savaş halindeki Ankara Hükümeti'ni resmen ilk tanıyan ve ilk uluslararası antlaşmayı imzalayan Sovyet Rusya'nın elçilik heyeti...

Heyetin başındaki Semyon Ivanoviç Aralov'un Türk milli mücadelesine henüz tanık olmadan duyduğu hayranlık, Ankara'da iyice artacaktı.

Başta Mustafa Kemal olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın ve Büyük Millet Meclisi'nin kadrolarıyla tanışması, halkla temasları, Başkomutan'la cephe gerisinde yaptığı yolculuklar sırasında adeta tarihe tanıklık ettiğini hissetmişti.

Cumhuriyetin ilanından önce ayrıldığı Türkiye'yi hep takip etmiş, Lozan'da iki ülkeyi de memnun etmeyen Boğazlar sorununun Montrö'de çözümünü sevinçle karşılamıştı.



Sayfa Sayısı: 260

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Bir Sovyet Diplomatının Türkiye Anı TIKLA PDF İNDİR !

06.11.2020

Akıcı ve şaşırtıcı

Bazı yanlış bilgiler içerse de özellikle zamanın Anadolu'suna dair vermiş olduğu çok kıymetli bilgiler var. Mutlaka okunmalı

Bir Sovyet Diplomatının Türkiye Anı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Bir Sovyet Diplomatının Türkiye Anı, Semyon İvanoviç Aralov

Yorum Gönder