23 Haziran 2023

Yetmiş Yaşım Merhaba Aziz Nesin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,45 TL
Yazarı: Aziz Nesin
Çevirmen: Aziz Nesin

Yetmiş Yaşım Merhaba indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aziz Nesin olan ve Nesin Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yetmiş Yaşım Merhaba eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yetmiş Yaşım Merhaba ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yetmiş Yaşım Merhaba TIKLA PDF İNDİR !

Yetmiş Yaşım Merhaba Yazarı Kimdir ?

Yetmiş Yaşım Merhaba yazarı Aziz Nesin 'dır. Aziz Nesin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Yetmiş Yaşım Merhaba PDF indir oku

Yetmiş Yaşım Merhaba indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nesin Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yetmiş Yaşım Merhaba TIKLA PDF İNDİR !

Yetmiş Yaşım Merhaba TIKLA PDF İNDİR !

Yaşlı erkeğin, çok zorlu bir sevinin kıskacından kurtulmaya çalıştığı, belki yüz kez ihanet ettiği yalnızlığına kendini bağışlatıp yeniden yalnızlığına sığınmaya uğraştığı bunalımlı bir zamanında karşısına çıkmıştı bu kız. Bikez daha ihanet etmemeye söz vererek, son ihanetini de son kez bağışlaması için yalnızlığına yalvardığı günlerdeydi. Yalnızlığını bu kaçıncı aldatmasıydı, bu kaçıncı söz verişi ve kaçıncı bağışlanmasıydı... Yaşlı adamın yalnızlığı, analar gibiydi. Analar, nice suçlu olurlarsa olsunlar, çocuklarını nasıl bağışlarlarsa, yalnızlığı da yaşlı adamı, kendisine her ihanetinden sonra bağışlayıp bağrına basmıştı. Yaşlı adam –yaşından da utanmadan?– kendi yalnızlığının dizlerine kapanıp, "Bikez daha seni kandırırsam...", "Bikez daha seni aldatırsam...", "Bikez daha sana ihanet edersem..." diye ağlayarak yeminler etmeye hazırlanıyordu kiiii... bu kız karşısına birden çıkıvermişti.



(Tanıtım Bülteninden)


Yetmiş Yaşım Merhaba TIKLA PDF İNDİR !Yetmiş Yaşım Merhaba TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Yetmiş Yaşım Merhaba, Aziz Nesin

Yorum Gönder