6 Haziran 2023

Kutsal İstila - Valis Üçlemesi 2 Philip K. Dick Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Philip K. Dick
Çevirmen: Philip K. Dick

Kutsal İstila - Valis Üçlemesi 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Philip K. Dick olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 328 sayfalık Kutsal İstila - Valis Üçlemesi 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kutsal İstila - Valis Üçlemesi 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kutsal İstila - Valis Üçlemesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kutsal İstila - Valis Üçlemesi 2 Yazarı Kimdir ?

Kutsal İstila - Valis Üçlemesi 2 yazarı Philip K. Dick 'dır. Philip K. Dick yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Kutsal İstila - Valis Üçlemesi 2 PDF indir oku

Kutsal İstila - Valis Üçlemesi 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 328 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kutsal İstila - Valis Üçlemesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kutsal İstila - Valis Üçlemesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Valis Üçlemesinin ikinci kitabı Kutsal İstila, Valis romanının birkaç yüzyıl sonrasında geçiyor.

Tanrı ölmedi, sadece başka bir gezegende sürgün hayatı yaşıyor ve Dünya'yı Belial'ın elinden almak için acilen gezegendeki yerleşimcilerden biri olan Herb Asher'ın yardımına ihtiyacı var. Belial'ın elindeki Dünya'da ise Hıristiyan-İslam Kilisesi ve Bilimsel İdare bu kutsal istilayı iktidarlarına yönelik bir tehdit olarak görüp harekete geçince macera da başlıyor. Sanal gerçeklik, paralel evrenler, yıldızlararası yolculuk ve varoluş. Fantezi, teoloji ve psikolojinin PKD usulü bir harmanı.

Bildiğiniz her şeyi sorgulatacak gerçek bir istila!

(Tanıtım Bülteninden)

Kutsal İstila - Valis Üçlemesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

10.09.2020

Valis serisi 2. Kitap Türkçe'de...

Valis serisinin 3. kitabı Timothy Archer daha önce Türkçe'ye çevrilmişti. Serinin ikinci kitabı ise ilk defa dilimizde ve ilk kitaba nazaran daha akıcı. Yine PKD'in inanılmaz hayalgücü ve dehası ile başbaşayız. Tek başına okunabilecek bir roman olsa da ilk kitap Valis'i okuduktan sonra daha anlamlı olacaktır.

Kutsal İstila - Valis Üçlemesi 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Kutsal İstila - Valis Üçlemesi 2, Philip K. Dick

Yorum Gönder