12 Haziran 2023

Bir Kış Gecesi Misafiri Ayça Erkol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: Ayça Erkol
Çevirmen: Ayça Erkol

Bir Kış Gecesi Misafiri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayça Erkol olan ve Alakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, 140 sayfalık Bir Kış Gecesi Misafiri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Kış Gecesi Misafiri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Kış Gecesi Misafiri TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kış Gecesi Misafiri Yazarı Kimdir ?

Bir Kış Gecesi Misafiri yazarı Ayça Erkol 'dır. Ayça Erkol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Kış Gecesi Misafiri PDF indir oku

Bir Kış Gecesi Misafiri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alakarga yayınevi tarafından yayınlanan, 140 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Kış Gecesi Misafiri TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kış Gecesi Misafiri TIKLA PDF İNDİR !

Yeryüzü dediğimiz kaypak yerden ışık bir anda çekiliverse... güneş elini, ay eteğini çekiverse... dev bir örtü açsak gökyüzünün tam altına ve düşen yıldızları toplasak tek tek... geriye kalan şey karanlık değil, çırılçıplak soyunmuş, artık ışıktan korkmadığı için hiçbir şeyi saklamaya gerek görmeyen insan doğası olurdu...

Genç öykücülüğümüzün dikkat çekici isimlerinden Ayça Erkol, bu kez "Bir Kış Gecesi Misafiri" ile geliyor. Öyküsünü her yeni kitabıyla olgunlaştıran, çağımızın insani sorunlarının yanı sıra yazınsal arayışlarını da izleyen bir yazar Ayça Erkol. Seveceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Kış Gecesi Misafiri TIKLA PDF İNDİR !Bir Kış Gecesi Misafiri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Kış Gecesi Misafiri, Ayça Erkol

Yorum Gönder