12 Haziran 2023

Geçmişteki Gelecek - Gizemli Meseleler Oktan Keleş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,2 TL
Yazarı: Oktan Keleş
Çevirmen: Oktan Keleş

Geçmişteki Gelecek - Gizemli Meseleler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oktan Keleş olan ve İlgi Kültür Sanat Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 192 sayfalık Geçmişteki Gelecek - Gizemli Meseleler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Geçmişteki Gelecek - Gizemli Meseleler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Geçmişteki Gelecek - Gizemli Meseleler TIKLA PDF İNDİR !

Geçmişteki Gelecek - Gizemli Meseleler Yazarı Kimdir ?

Geçmişteki Gelecek - Gizemli Meseleler yazarı Oktan Keleş 'dır. Oktan Keleş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Geçmişteki Gelecek - Gizemli Meseleler PDF indir oku

Geçmişteki Gelecek - Gizemli Meseleler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İlgi Kültür Sanat Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 192 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Geçmişteki Gelecek - Gizemli Meseleler TIKLA PDF İNDİR !

Geçmişteki Gelecek - Gizemli Meseleler TIKLA PDF İNDİR !

Yayınladığı belgelerle tarihteki kritik konuları çözümleyen, gizemli meseleleri açıklığa kavuşturan araştırmacı yazar Oktan Keleş, yeni kitabı Geçmişteki Gelecek'te yine ezberleri bozuyor.

Adnan Menderes'in saatinde yıllar sonra ortaya çıkan şeytani sır; Barack Obama'nın Amerikan başkanı seçilmesinin ardındaki gerçekler; Erbakan için Vatikan'da çalınan çan; Sarkozy'nin Ramses mezarının ziyaretindeki bilinmeyen detaylar...

Hepsi Geçmişteki Gelecek'te!

(Tanıtım Bülteninden)

Geçmişteki Gelecek - Gizemli Meseleler TIKLA PDF İNDİR !Geçmişteki Gelecek - Gizemli Meseleler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Geçmişteki Gelecek - Gizemli Meseleler, Oktan Keleş

Yorum Gönder