21 Haziran 2023

Binbir Çiçekli Bahçe Yaşar Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,0 TL
Yazarı: Yaşar Kemal
Çevirmen: Yaşar Kemal

Binbir Çiçekli Bahçe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yaşar Kemal olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Binbir Çiçekli Bahçe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Binbir Çiçekli Bahçe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Binbir Çiçekli Bahçe TIKLA PDF İNDİR !

Binbir Çiçekli Bahçe Yazarı Kimdir ?

Binbir Çiçekli Bahçe yazarı Yaşar Kemal 'dır. Yaşar Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Binbir Çiçekli Bahçe PDF indir oku

Binbir Çiçekli Bahçe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Binbir Çiçekli Bahçe TIKLA PDF İNDİR !

Binbir Çiçekli Bahçe TIKLA PDF İNDİR !
Demokrasiden barışa, Orhan Kemal'den Abidin Dino'ya, gazetecilikten yazarlığa... Binbir Çiçekli Bahçe, Türkiye'nin evrensel yazarı Yaşar Kemal'in yazılarını, konuşmalarını ve söyleşilerini bir araya getiriyor.

Yaşar Kemal, Binbir Çiçekli Bahçe'de, Türkiye'nin geleceğinin önünde duran sorunların kökenlerine dair saptamalarda bulunuyor, çözüm önerileri sunuyor.
Üç bölümden oluşan kitabın birinci bölümü, Yaşar Kemal'in 2007'de Ankara'da gerçekleştirilen 'Türkiye Barışını Arıyor' konferansında yaptığı konuşmayla açılıyor. 'Kimlikler' başlıklı ikinci bölüm, Orhan Kemal'den Mehmed Uzun'a, yazarın yakın dostu olmuş pek çok ismi ağırlıyor. Dokuz yaşındaki Helin Zeynep Miser'in Yaşar Kemal'le yaptığı söyleşiyi de içeren 'Konuşmalar' ise Binbir Çiçekli Bahçe'nin üçüncü bölümünü oluşturuyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 294

Baskı Yılı: 2009


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Binbir Çiçekli Bahçe TIKLA PDF İNDİR !

10.04.2019

binbir çiçekli bahçe

bir bölge nasıl her şeyiyle yokluğa mahkum edildi?gerçek kardeşin kim olduğunu öğrenmek isteyenlere...


08.10.2010

Binbir Çiçekli Kitap

Bu kitabı ilk çıktığında idefix´te görüp hemen almıştım, çünkü Yaşar Kemal en sevgi ve saygı duyduğum yazarlardandır. Türkiye'nin Dünya da Ince Memed'le bestsellera girmiş böyle bir yazara sahip oluduğuz için çok sevinçliyim. Edebiyat ve şiire merak salmış herkes için kesinlikle okunması ve izlenmesi gereken bir yazarımız.

Binbir Çiçeklı Bahçe, Yaşar Kemal'in yaşamı hakkında, ne zor şartlar altında ne büyük özverilerde bulunarak ne büyük işler başardığını gözler önüne seriyor. İnsan bir yazarın geçmişini, yaşadığı çevre koşulları, çektiği acılar, yaşadğı sevinçler ve savunduğu değerleri öğrenince onun yazılarını, yapıtları daha derinden anlarken, onu daha iyi özümseyebiliyor. Böyle bir hayat evrimi olan, inanılmaz zorluklardan geçerek bestseller üretebilen bu büyük üstatı saygıyla selamlıyorum.

Binbir Çiçeklı Bahçe, sonrası daha pozitif, daha ılımlı ve en önemliside ülkesine ve doğasına daha duyarlı bir hale geliceksiniz, Yaşar Kemal kendi konuşma ve yazılarından örnekler verdiği bu kitapta gene bize çevre duyarlılığı, halkların kardeşliği ve sanat hakkında çok güzel değerli bilgiler veriyor.

Binbir Çiçeklı Bahçe, okunması ve kütüphanenizde bulunması gereken önemli kitaplardan birisi.

Binbir Çiçekli Bahçe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Binbir Çiçekli Bahçe, Yaşar Kemal

Yorum Gönder