21 Haziran 2023

Lanetli Çocuk Honore de Balzac Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: Honore de Balzac
Çevirmen: Orçun Türkay

Lanetli Çocuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Honore de Balzac olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Lanetli Çocuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Lanetli Çocuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Lanetli Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Lanetli Çocuk Yazarı Kimdir ?

Lanetli Çocuk yazarı Honore de Balzac 'dır. Honore de Balzac yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Lanetli Çocuk PDF indir oku

Lanetli Çocuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Lanetli Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Lanetli Çocuk TIKLA PDF İNDİR !
Türkçeye ilk kez çevrilen Lanetli Çocuk, her ne kadar aile sırları, aşk, derebeylik üstüne bir roman gibi gözükse de, ilk basıldığında Felsefesel İncelemeler'in içinde yeralıyordu.
Tek yönlü bir okuma ile sınırlandırılamayacak tuzaklı bir metin, gizemci bir dille yazılmış bir dehşet öyküsü. Fiziksel birleşme, ahlak, düşüncenin bilinçaltı çalışması üstüne bir düş. Süregiden bir içsavaş içinde çelimsiz bedenler, cahil yürekler, çiçekleri ve denizi okuyabilen ama insanlarla yaşayamayan çocukların öyküsü.

Onaltıncı yüzyıl Normandiya'sında acımasız bir derebeyinin erdemli, kırgın ve zarif karısının fırtınalı bir gecede doğurduğu çocuk, babası tarafından lanetlendikten sonra insanlardan uzakta, içinde sadece annesinin, okyanusun ve müziğin varolduğu bir yaşam sürer, çiçeklerin dilinden anlayan, gerçek yaşamdan kopuk yaşamış diğer bir çocukla karşılaşana kadar. İkisinin beden ve ruhları birbirine karışarak Platon'un o nefis hayalini gerçeğe dönüştürürler; "ikisi tek bir varlık olup onu tanrısallaştırırlar".


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2013


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 93

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Lanetli Çocuk TIKLA PDF İNDİR !Lanetli Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Lanetli Çocuk, Honore de Balzac

Yorum Gönder