5 Haziran 2023

Bütün İnsanlar Ölümlüdür Simone De Beauvoir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Simone De Beauvoir
Çevirmen: Simone De Beauvoir

Bütün İnsanlar Ölümlüdür indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Simone De Beauvoir olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bütün İnsanlar Ölümlüdür eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bütün İnsanlar Ölümlüdür ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bütün İnsanlar Ölümlüdür TIKLA PDF İNDİR !

Bütün İnsanlar Ölümlüdür Yazarı Kimdir ?

Bütün İnsanlar Ölümlüdür yazarı Simone De Beauvoir 'dır. Simone De Beauvoir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bütün İnsanlar Ölümlüdür PDF indir oku

Bütün İnsanlar Ölümlüdür indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bütün İnsanlar Ölümlüdür TIKLA PDF İNDİR !

Bütün İnsanlar Ölümlüdür TIKLA PDF İNDİR !

Güzel ve hırslı oyuncu Régine, Fosca'yla tanışıp onun hakkındaki inanılmaz gerçeği öğrendiğinde büyük bir saplantının içine çekilir. Başarıları, ölümsüzlüğe lanetli bu adamın anılarında sonsuza kadar yaşayabilecektir. Fosca altı yüz yıllık ölümsüz varlığının yaşadıklarını anlattıkça Régine bir yandan Avrupa tarihinin önemli olaylarına bir yandan da umut ve aşk gibi insani duyguların ebedi bir yaşam süren birinde nasıl yavaş yavaş solup gittiğine tanıklık eder.

Jean-Jacques Rousseau, Émile ya da Çocuk Eğitimi Üzerine'de, "Eğer bize dünya üzerinde ölümsüzlük sunsalardı, kim böylesi kederli bir varoluşu kabul ederdi?" diye sorar. İşte bu kitap bunu kabul eden bir insanın hikâyesidir.

(Tanıtım Bülteninden)

Bütün İnsanlar Ölümlüdür TIKLA PDF İNDİR !

01.04.2020

varolmama korkusu

harika bir kitap, varoluş mücadelesine farklı ama içten bir bakış açısı.


13.09.2019

Tüm insanlar ölümlüdür; Raymond Fosca hariç

Ölümsüz bir insanın gözünden hayatın değersizliğini anlatan bir hikaye.

Bütün İnsanlar Ölümlüdür TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bütün İnsanlar Ölümlüdür, Simone De Beauvoir

Yorum Gönder