21 Haziran 2023

Belki Sessiz Gonca Özmen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,09 TL
Yazarı: Gonca Özmen
Çevirmen: Gonca Özmen

Belki Sessiz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gonca Özmen olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Belki Sessiz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Belki Sessiz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Belki Sessiz TIKLA PDF İNDİR !

Belki Sessiz Yazarı Kimdir ?

Belki Sessiz yazarı Gonca Özmen 'dır. Gonca Özmen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Belki Sessiz PDF indir oku

Belki Sessiz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Belki Sessiz TIKLA PDF İNDİR !

Belki Sessiz TIKLA PDF İNDİR !
Gonca Özmen'in ilk şiir kitabı Kuytumda yayınlandığında şair 18 yaşındaydı. Son derece dikkate değer bulunan bu ilk kitaptan sonra şiirseverler yeni bir kitap için 8 yıl beklediler. Gonca Özmen acele etmeden, şiirlerini damıtarak, olgunlaştırarak yazan bir şair. Belki Sessiz beklemeye değdi.
2008 yılında ilk baskısı YKY'de yapılan Belki Sessiz çok kısa sürede tükendi.
Kırmızı Kedi Yayınevi, Haydar Ergülen'le başlattığı şiir dizisini Gonca Özmen'le sürdürüyor. Şiirimizin son yıllardaki en dikkat çekici, en özgün seslerinden biri olan Gonca Özmen'in Belki Sessiz'i her türlü övgüye değer bir çalışma.
Aşağıda bu kitap için söylenmiş çok sayıda yazıdan yapılan birkaç alıntı yer alıyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 17

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kırmızı Kedi Belki Sessiz TIKLA PDF İNDİR !Belki Sessiz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Belki Sessiz, Gonca Özmen

Yorum Gönder