21 Haziran 2023

Cumhuriyet'e Karşı Küfür Romanları Yalçın Küçük Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,84 TL
Yazarı: Yalçın Küçük
Çevirmen: Yalçın Küçük

Cumhuriyet'e Karşı Küfür Romanları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yalçın Küçük olan ve Mızrak Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cumhuriyet'e Karşı Küfür Romanları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Cumhuriyet'e Karşı Küfür Romanları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cumhuriyet'e Karşı Küfür Romanları TIKLA PDF İNDİR !

Cumhuriyet'e Karşı Küfür Romanları Yazarı Kimdir ?

Cumhuriyet'e Karşı Küfür Romanları yazarı Yalçın Küçük 'dır. Yalçın Küçük yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Cumhuriyet'e Karşı Küfür Romanları PDF indir oku

Cumhuriyet'e Karşı Küfür Romanları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mızrak Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cumhuriyet'e Karşı Küfür Romanları TIKLA PDF İNDİR !

Cumhuriyet'e Karşı Küfür Romanları TIKLA PDF İNDİR !
Cumhuriyete ve sol düşünceye küfrün bir tarihi var mı? Cumhuriyete Karşı Küfür Romanları bu soruya bir yanıt niteliğindedir.

Yalçın Küçük'ün bu son kitabı, 1960'lardan bugüne, ilerlemeye açılan tüm yollara düşman küfürbazların edebi bir tarihidir. Tam da bu yüzden Milan Kundera, Kemal Tahir, İdris Küçükömer, Ahmet Altan ve Orhan Pamuk kitabımızın baş aktörlerindendir. Rolleri ve replikleri kitaptadır; öyleyse, politika ve edebiyatın içiçeliğinde, küfrü yaşayan ve çoğaltanlar Cumhuriyete Karşı Küfrü Romanları'nın menzilindedir.



Sayfa Sayısı: 368

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Mızrak Yayınları Cumhuriyet'e Karşı Küfür Romanları TIKLA PDF İNDİR !Cumhuriyet'e Karşı Küfür Romanları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Cumhuriyet'e Karşı Küfür Romanları, Yalçın Küçük

Yorum Gönder