21 Haziran 2023

Banko Henri Charriere Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Henri Charriere
Çevirmen: Henri Charriere

Banko indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Henri Charriere olan ve E Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Banko eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Banko ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Banko TIKLA PDF İNDİR !

Banko Yazarı Kimdir ?

Banko yazarı Henri Charriere 'dır. Henri Charriere yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Banko PDF indir oku

Banko indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. E Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Banko TIKLA PDF İNDİR !

Banko TIKLA PDF İNDİR !




Sayfa Sayısı: 406

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: E Yayınları Banko TIKLA PDF İNDİR !

18.08.2020

Banko

İlk kitap kadar sürükleyici ve ilgi çekici olmasa da okumaya değer bir kitap.


26.09.2010

..

"Kelebek"in cezası bittikten sonra ne yaptığını ve dava öncesindeki hayatını merak edenler için devam etmiş yazar yazmaya..Yine akıcı ve sürükleyici bir kitap yaratmış ama Kelebek'teki kadar yoğun bir serüven beklemeyin doğal olarak.. Ben okuduğuma memnunum, Kelebek'i sevenlere de tavsiye ederim..


09.08.2006

Önce Kelebek´i Okuyun

Yazarın Kelebek isimli kitabının devamıdır. Zorluklarla geçen on üç yılın ardından en büyük amacına  yani özgürlüğüne kavuşan yazarın bundan sonraki hayat mücadelesini anlatır. Birincisi kadar kadar samimi ve sürükleyici.

Banko TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Banko, Henri Charriere

Yorum Gönder