6 Haziran 2023

Uykusuzluk - Insomnia Henry Miller Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Henry Miller
Çevirmen: Haluk Erdemol

Uykusuzluk - Insomnia indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Henry Miller olan ve Notos yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uykusuzluk - Insomnia eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uykusuzluk - Insomnia ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uykusuzluk - Insomnia TIKLA PDF İNDİR !

Uykusuzluk - Insomnia Yazarı Kimdir ?

Uykusuzluk - Insomnia yazarı Henry Miller 'dır. Henry Miller yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Uykusuzluk - Insomnia PDF indir oku

Uykusuzluk - Insomnia indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Notos yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uykusuzluk - Insomnia TIKLA PDF İNDİR !

Uykusuzluk - Insomnia TIKLA PDF İNDİR !

Uykusuzluk-Insomnia ya da Şeytan İşbaşında

Ayrıksı bir yazardan ayrıksı bir kitap…

Henry Miller yirminci yüzyılın başkaldırıcı yazarlarından. Kapitalizmi reddederken sosyalizmi efendi değiştirme olarak gördü. Anarşizmi Amerikan "doğaya dönüş" geleneğiyle, Beat Kuşağı ve "çiçek çocuklar" ile ilişkilendirilen Miller, Yitik Kuşak içinde de sayılmaz.

Miller'ınUykusuzluk'ta (Insomnia) sözünü ettiği Japon kadın, 1967'de yetmiş altı yaşındayken tanışıp âşık olduğu kabare sanatçısı Hoki Tokuda. Yine bu dönemde yaptığı suluboya resimler de kendi resimleri arasında özel bir bölümü, Insomnia Dizisi'ni oluşturur.

"Henry mitolojik bir yaratığa benziyor. Yazıları ateşli, yıldırım gibi, girift, hain ve tehlikeli. Yazdıklarının gücünü, o günahtan arındırıcı, yıkıcı, gözüpek, korkunç gücünü seviyorum. Yaşama duyulan hayranlığın, coşkunun, her şeye olan tutkulu ilginin, enerjinin, taşkınlığın, gülüşün ve ansızın patlayan fırtınaların bu tuhaf karışımı aklımı başımdan alıyor. Her şey silinip süpürülüyor: ikiyüzlülük, korku, basitlik, yalancılık. İçgüdünün ortaya konması bu. Birinci tekil kişiyi, gerçek adları kullanıyor; düzenden biçimden hatta kurmacadan bile nefret ediyor."

– Anaïs Nin

(Tanıtım Bülteninden)

Uykusuzluk - Insomnia TIKLA PDF İNDİR !

03.12.2018

Henry Miller'a Başlangıç

Henry Miller kitaplarına başlamak için uygun bir kitap; sayfa sayısı çok değil ve güzel anlatım.

Uykusuzluk - Insomnia TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Uykusuzluk - Insomnia, Henry Miller

Yorum Gönder