26 Mayıs 2023

Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller Miyase Sertbarut Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,45 TL
Yazarı: Miyase Sertbarut
Çevirmen: Miyase Sertbarut

Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Miyase Sertbarut olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller TIKLA PDF İNDİR !

Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller Yazarı Kimdir ?

Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller yazarı Miyase Sertbarut 'dır. Miyase Sertbarut yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Roman/Öykü türündedir.

Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller PDF indir oku

Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller TIKLA PDF İNDİR !

Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller TIKLA PDF İNDİR !

Bana trol sayını söyle sana ne olacağını söyleyim!

Ezgi'nin annesi belediye başkanlığı seçimi için aday olur. Onu bu yola iten ise reklamcı Ethem amcadır. Seçim kampanyasını o üstlenir. Ezgi ve arkadaşları da internette, sosyal medyada trollük yaparak karşı tarafı zayıf düşürmeye çalışacaktır. Tabii seçim kampanyasına dâhil olan çocukların karşısında elleri armut toplamayan rakipleri vardır. Böylece trollük iki tarafın da silahı hâline gelir. Bu mücadele, okuru bir yandan güldürürken bir yandan da reklamların hayatın her alanında algıyı nasıl değiştirebileceğini gözler önüne sermektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller TIKLA PDF İNDİR !

06.06.2020

indirim kodu

çok işinize yarıyor

Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Roman/Öykü
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Roman/Öykü, Ünsüz Youtuber'ın Günlüğü-Troller, Miyase Sertbarut

Yorum Gönder