26 Mayıs 2023

Küçük Bir Sorunum Var Dedi Ayı Heinz Janisch Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,2 TL
Yazarı: Heinz Janisch
Çevirmen: Heinz Janisch

Küçük Bir Sorunum Var Dedi Ayı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Heinz Janisch olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Küçük Bir Sorunum Var Dedi Ayı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Küçük Bir Sorunum Var Dedi Ayı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küçük Bir Sorunum Var Dedi Ayı TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Bir Sorunum Var Dedi Ayı Yazarı Kimdir ?

Küçük Bir Sorunum Var Dedi Ayı yazarı Heinz Janisch 'dır. Heinz Janisch yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Eğitim Etkinlik Kitapları türündedir.

Küçük Bir Sorunum Var Dedi Ayı PDF indir oku

Küçük Bir Sorunum Var Dedi Ayı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küçük Bir Sorunum Var Dedi Ayı TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Bir Sorunum Var Dedi Ayı TIKLA PDF İNDİR !

"Küçük bir sorunum var" dedi Ayı. "Acaba…" Ama kimse Ayı'nın sözünü bitirmesine izin vermedi. Ayı derdini kime açmaya kalksa karşısındaki, Ayı'nın sözünü kesip neye ihtiyacı olduğunu aklı sıra söyleyiveriyordu. Ayı tam umudunu kaybetmek üzereyken sineğin teki çıktı ortaya ve kulak verdi Ayı'nın sözlerine… Dostluk ve karşısındakini dinlemek üzerine bir kitap.

(Tanıtım Bülteninden)

Küçük Bir Sorunum Var Dedi Ayı TIKLA PDF İNDİR !Küçük Bir Sorunum Var Dedi Ayı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Eğitim Etkinlik Kitapları
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Öncesi 6 Ay-5 Yaş, Eğitim Etkinlik Kitapları, Küçük Bir Sorunum Var Dedi Ayı, Heinz Janisch

Yorum Gönder