23 Nisan 2023

Yaşamayı Unutma Burak Küçüksorgulu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,3 TL
Yazarı: Burak Küçüksorgulu
Çevirmen: Burak Küçüksorgulu

Yaşamayı Unutma indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Burak Küçüksorgulu olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaşamayı Unutma eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşamayı Unutma ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşamayı Unutma TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamayı Unutma Yazarı Kimdir ?

Yaşamayı Unutma yazarı Burak Küçüksorgulu 'dır. Burak Küçüksorgulu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yaşamayı Unutma PDF indir oku

Yaşamayı Unutma indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşamayı Unutma TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamayı Unutma TIKLA PDF İNDİR !

Köprünün üstünden onun geldiğini görünce o an içinde kim bilir ne fırtınalar kopmuştu. O gözler yok mu o gözler. Hayatı boyunca böyle derin bakan gözleri hiç görmemişti taa o köprünün ortasında onu görene kadar. O yaz sıcağında onca kalabalığın arasında sanki bir tek onun varlığı etrafını sarmıştı. Teni sade, kokusu deniz. Zariflik mi dese, sadelik mi bilememişti o an. Gözlerinden geçmiş ile geleceği getirmişti kim bilir. Kaybolup gitmişti artık onların içinde eli kolu bağlı, bir taraftan denizin esintisi ile gelen üstü mavi ve kısa şortu ile o. Kalbine indirilen o keskin kılıç ile hayata haykırmak geldi içinden. Tek tesellisi onun varlığını, onu hissetmesiydi. Engel dinlemiyor yürek, hep umutlu hep hayal. Ellerini o ipek saçlarının arasında gezdirmesi, o narin ellerine dokunup sarılması, kalp atışlarını dinlemesi, gözlerinin içinde batışı sonsuzluğa dek. Bu hayatta ve bu hayattan sonra yüreğinin sahibi belli. Kader...

(Tanıtım Bülteninden)

Yaşamayı Unutma TIKLA PDF İNDİR !Yaşamayı Unutma TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yaşamayı Unutma, Burak Küçüksorgulu

Yorum Gönder