23 Nisan 2023

Marco Polo-Biyografi Serisi Ahmet Seyrek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,53 TL
Yazarı: Ahmet Seyrek
Çevirmen: Ahmet Seyrek

Marco Polo-Biyografi Serisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Seyrek olan ve Mavi Çatı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Marco Polo-Biyografi Serisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Marco Polo-Biyografi Serisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Marco Polo-Biyografi Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Marco Polo-Biyografi Serisi Yazarı Kimdir ?

Marco Polo-Biyografi Serisi yazarı Ahmet Seyrek 'dır. Ahmet Seyrek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Marco Polo-Biyografi Serisi PDF indir oku

Marco Polo-Biyografi Serisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mavi Çatı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Marco Polo-Biyografi Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Marco Polo-Biyografi Serisi TIKLA PDF İNDİR !

...Sonra kumandanlarından Kegatal'a hazırlanmasını emretti. Kogatal, Polo kardeşlerle birlikte papaya gideceği için çok sevindi. Hemen hazırlıklarını tamamladı. Kubilay Han, papaya hitaben Türkçe bir mektup yazıp Polo kardeşlere verdi. Bir mektup da kumandan Kogatal'a verdi, Mektupta aşağı yukarı şunlar yazılıydı:

Dinine inanmış en az yüz kişiye ihtiyacım var. Bu yüz kişi zeki, bilgili, faziletli olmalı ve Yedi sanat'ı iyi bilmeli (Yedi özgür sanat ve bilim alanları şunlardır: İlk olarak Trivium denilen üçlü grup yani Gramer, Mantık, Retorik gelmektedir. İkinci olarak da Quadrium denilen dörtlü grup gelmektedir. Bunlar da Aritmetik, Geometri, Müzik ve Gökbilim'den meydana gelmektedir). Bunun yanı sıra karşısındaki budalayı ikna edebilmcli ve fikri münakaşa sanatına iyice vakıf olmalı.

(Tanıtım Bülteninden)

Marco Polo-Biyografi Serisi TIKLA PDF İNDİR !Marco Polo-Biyografi Serisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Marco Polo-Biyografi Serisi, Ahmet Seyrek

Yorum Gönder