26 Nisan 2023

Yansıma-Artakalan Özcan Tekdemir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,53 TL
Yazarı: Özcan Tekdemir
Çevirmen: Özcan Tekdemir

Yansıma-Artakalan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özcan Tekdemir olan ve Perseus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 109 sayfalık Yansıma-Artakalan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yansıma-Artakalan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yansıma-Artakalan TIKLA PDF İNDİR !

Yansıma-Artakalan Yazarı Kimdir ?

Yansıma-Artakalan yazarı Özcan Tekdemir 'dır. Özcan Tekdemir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Yansıma-Artakalan PDF indir oku

Yansıma-Artakalan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Perseus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 109 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yansıma-Artakalan TIKLA PDF İNDİR !

Yansıma-Artakalan TIKLA PDF İNDİR !

Bir oda… Antika saatler… Karantina… Umut, gölgeler, astronotlar ve hamam böcekleri…

Okurken siz de içindesiniz aslında o odanın. Tuşlarına basma isteğinize engel olamadığınız piyano, kokusu burnunuza gelen ıhlamur ağacı ve tüm bu yaşama dair eşyaların arasında, varlığını durmaksızın hissettiren yalnızlık ve ölüm.

Uzun süre kütüphanede yaşamış bir hamam böceğinin kendinden emin cümlesi: Yansımalar asılları gibi asla olamaz.

Gerçekten olamaz mı?

Bir virüs, dünyayı etkisi altına alır. Virüs nedeniyle doğal hayat günden güne tükenir. Umut adında genç bir adam, hastalık nedeniyle ailesi tarafından karantina altında tutulur. Bu durum Umut'un yıllardır hiçbir canlı ile iletişime geçmemesine neden olur. Genç adam zaman geçtikçe artık içinde bulunduğu bu hali sorgulamaya başlar.

Coronavirüs salgını günlerine denk gelmesiyle dikkatleri üzerine çekenTolga Okurimzalı "Yansıma"

18. Uluslararası Çevre Film Festivali'nde yarışma filmleri arasına seçilen Yansıma'nın fragmanında hamam böceklerinden yayılan bir hastalık nedeniyle eve tıkılı kalan bir adamın hikayesine tanıklık ediyoruz. Dünyadan mahrum kalmak yerine özgürce dışarı çıkmayı tercih eden birini anlatan Yansıma'nın başrolündeEmre Kurtulbulunuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yansıma-Artakalan TIKLA PDF İNDİR !Yansıma-Artakalan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Yansıma-Artakalan, Özcan Tekdemir

Yorum Gönder