26 Nisan 2023

Yalnızlık Makamı Barry Hannah Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,75 TL
Yazarı: Barry Hannah
Çevirmen: Tuğçe Togo

Yalnızlık Makamı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Barry Hannah olan ve Alakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, 248 sayfalık Yalnızlık Makamı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yalnızlık Makamı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yalnızlık Makamı TIKLA PDF İNDİR !

Yalnızlık Makamı Yazarı Kimdir ?

Yalnızlık Makamı yazarı Barry Hannah 'dır. Barry Hannah yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yalnızlık Makamı PDF indir oku

Yalnızlık Makamı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alakarga yayınevi tarafından yayınlanan, 248 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yalnızlık Makamı TIKLA PDF İNDİR !

Yalnızlık Makamı TIKLA PDF İNDİR !

Tek sevdikleri ve bakmaya dayanamadıkları Swanly'di. Swanly artık çocukluklarının parlak gölgesi değildi. Kusursuz denebilecek mahiyete sahip o çocuktan eser yoktu. Güzelliğinden geriye kalan viranede gezinen bu hayalet, o narin ve temiz çocuk olamazdı. Tuhaf bir güzelliği vardı. Diğerlerine önce biraz ıstırap, ardından sonsuz bir nezaketle birlikte hüzün de getiren bir güzellikti bu.

Barry Hannah, sadece fiziksel değil psikolojik yalnızlığın da öykülerini anlatıyor. Keyifle okuyacağınız Yalnızlık Makamı, Alakarga Yayınları'nda...

(Tanıtım Bülteninden)

Yalnızlık Makamı TIKLA PDF İNDİR !Yalnızlık Makamı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yalnızlık Makamı, Barry Hannah

Yorum Gönder