26 Nisan 2023

Nasıl Dr. Marika Kanadada Bakıcı ve Kapıcı Oldu Fatma Mavikaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Fatma Mavikaya
Çevirmen: Fatma Mavikaya

Nasıl Dr. Marika Kanadada Bakıcı ve Kapıcı Oldu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatma Mavikaya olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, 353 sayfalık Nasıl Dr. Marika Kanadada Bakıcı ve Kapıcı Oldu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nasıl Dr. Marika Kanadada Bakıcı ve Kapıcı Oldu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nasıl Dr. Marika Kanadada Bakıcı ve Kapıcı Oldu TIKLA PDF İNDİR !

Nasıl Dr. Marika Kanadada Bakıcı ve Kapıcı Oldu Yazarı Kimdir ?

Nasıl Dr. Marika Kanadada Bakıcı ve Kapıcı Oldu yazarı Fatma Mavikaya 'dır. Fatma Mavikaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Nasıl Dr. Marika Kanadada Bakıcı ve Kapıcı Oldu PDF indir oku

Nasıl Dr. Marika Kanadada Bakıcı ve Kapıcı Oldu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, 353 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nasıl Dr. Marika Kanadada Bakıcı ve Kapıcı Oldu TIKLA PDF İNDİR !

Nasıl Dr. Marika Kanadada Bakıcı ve Kapıcı Oldu TIKLA PDF İNDİR !

Dr. Fatma Mavikaya bu kitapta, Kanada'ya göç eden Dr. Marika ve ailesinin, orada yaşadıkları zorluklarla dolu hayatı ve bu ailenin yaşamış oldukları acı dramı anlatmaya çalışmıştır. Dr. Fatma Mavikaya ve ailesi de aynı zamanda Kanada'ya göç etmiş ve Dr. Marika'nın ailesinin yaşadığına benzer bir hayat yaşamışlardır. Dr. Marika'nın kızının inanılmaz büyük zekaya sahip olması, genç yaşına rağmen büyük sorumluluklar taşıması, hayatın zorluklarıyla büyük azimle mücadele etmesi, bu ender kızın çok yumuşak kalpli olması ve içinde bulunan büyük insaniyeti taşıması nedeniyle; aslında bu kız Dr. Fatma Mavikaya'nın kendi kızının taşımış olduğu benzer özellikleri olduğu için, Dr. Fatma Mavikaya kendi kızından ilham almış olup kızının anısını yaşatmak için bu kitabı yazmaya karar vermiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Nasıl Dr. Marika Kanadada Bakıcı ve Kapıcı Oldu TIKLA PDF İNDİR !Nasıl Dr. Marika Kanadada Bakıcı ve Kapıcı Oldu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Nasıl Dr. Marika Kanadada Bakıcı ve Kapıcı Oldu, Fatma Mavikaya

Yorum Gönder