6 Nisan 2023

Tuzlu Kahve DJ Geveze Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: DJ Geveze
Çevirmen: DJ Geveze

Tuzlu Kahve indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı DJ Geveze olan ve Mavi Ağaç yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tuzlu Kahve eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tuzlu Kahve ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tuzlu Kahve TIKLA PDF İNDİR !

Tuzlu Kahve Yazarı Kimdir ?

Tuzlu Kahve yazarı DJ Geveze 'dır. DJ Geveze yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Tuzlu Kahve PDF indir oku

Tuzlu Kahve indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mavi Ağaç yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tuzlu Kahve TIKLA PDF İNDİR !

Tuzlu Kahve TIKLA PDF İNDİR !
Adam kıza bir partide rastlamıştı. Muhteşem biriydi; o gün peşinde o kadar delikanlı vardı ki... Partinin sonunda kızı kahve içmeye davet etti. Kız parti boyunca dikkatini çekmeyen oğlanın davetine şaşırdı, ama tam bir kibarlık gösterisi yaparak kabul etti. Hemen köşedeki şirin kafeye oturdular. Delikanlı öyle heyecanlıydı ki, kalbinin çarpmasından konuşamıyordu. Onun bu hâli kızın da huzurunu kaçırdı. "Ben artık gideyim." demeye hazırlanırken, delikanlı birden garsonu çağırdı:
"Bana biraz tuz getirir misiniz lütfen?" dedi, "Kahveme koymak için.." Yan masalardan bile şaşkın yüzler delikanlıya baktı.. Kahveye tuz!..



Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Mavi Ağaç Tuzlu Kahve TIKLA PDF İNDİR !Tuzlu Kahve TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Tuzlu Kahve, DJ Geveze

Yorum Gönder