6 Nisan 2023

Tenimdeki Ülke Nikaragua - Aşk ve Savaş Anıları Gioconda Belli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,23 TL
Yazarı: Gioconda Belli
Çevirmen: Gioconda Belli

Tenimdeki Ülke Nikaragua - Aşk ve Savaş Anıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gioconda Belli olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tenimdeki Ülke Nikaragua - Aşk ve Savaş Anıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tenimdeki Ülke Nikaragua - Aşk ve Savaş Anıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tenimdeki Ülke Nikaragua - Aşk ve Savaş Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Tenimdeki Ülke Nikaragua - Aşk ve Savaş Anıları Yazarı Kimdir ?

Tenimdeki Ülke Nikaragua - Aşk ve Savaş Anıları yazarı Gioconda Belli 'dır. Gioconda Belli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Tenimdeki Ülke Nikaragua - Aşk ve Savaş Anıları PDF indir oku

Tenimdeki Ülke Nikaragua - Aşk ve Savaş Anıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tenimdeki Ülke Nikaragua - Aşk ve Savaş Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Tenimdeki Ülke Nikaragua - Aşk ve Savaş Anıları TIKLA PDF İNDİR !
1979'da dünyanın her yanında, devrimciler tarafından umut ve sevinçle karşılandı Nikaragua devrimi. Önderlik kadrosunda orta sınıftan iyi eğitimli gençlerin yer alması nedeniyle "Çocukların Devrimi" diye adlandırılan bu ayaklanma, önceki devrimlerin bildik kalıplarını birçok açıdan değiştirmişti. İktidarın devralınmasından sonra ABD'nin gizli ve açık desteğiyle yürütülen her türlü baskıya on iki yıl direndi. Varlıklı bir ailenin kızı olan şair Gioconda Belli, ülkesindeki adaletsizliğe isyan ederek devrime katılmıştı. Aşklarını, yaşadıklarını ve iç çatışmalarını açık yüreklilikle aktardığı anıları için şunları söylüyor: "Hiçbir değere bağlı kalmamamızın vaaz edildiği, kolayca yılgınlığa kapıldığımız, inancımızı yitirdiğimiz ve hayallerimizi inkâr ettiğimiz bugünlerde hayatı –hatta ölümü– değerli kılan türden bir mutluluğu savunmak için yazdım bütün bunları."



Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık Tenimdeki Ülke Nikaragua - Aşk ve Savaş Anıları TIKLA PDF İNDİR !Tenimdeki Ülke Nikaragua - Aşk ve Savaş Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Tenimdeki Ülke Nikaragua - Aşk ve Savaş Anıları, Gioconda Belli

Yorum Gönder