19 Nisan 2023

Sherlock Holmes - Albayın Ölümü Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,02 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Metin Coşkun

Sherlock Holmes - Albayın Ölümü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Marcel yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sherlock Holmes - Albayın Ölümü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes - Albayın Ölümü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes - Albayın Ölümü TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes - Albayın Ölümü Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes - Albayın Ölümü yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes - Albayın Ölümü PDF indir oku

Sherlock Holmes - Albayın Ölümü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Marcel yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes - Albayın Ölümü TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes - Albayın Ölümü TIKLA PDF İNDİR !
"Suça her yerde rastlanır, mantığa ise ender."Albay Barclay'ın ölümü üzerine Sherlock Holmes'ten yardım istenir. Albayın eşi akşamki yardım toplantısından sonra eve döner; ancak alışılmışın dışında, kahvaltı odasına iner. Albay da bunun üzerine kahvaltı odasına gelir. Bir süre sonra ev çalışanları kavga sesleri duyarlar ve sonra sesler kesilir. Odanın kapısı kilitlidir ve çalışanlar bahçe camından odaya girdiklerinde Albayı ölü bulmuşlardır ve kapının anahtarı kayıptır. Sayfaları çevirdikçe heyecan dozu artan bir Sherlock Holmes macerası.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 166

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Marcel Sherlock Holmes - Albayın Ölümü TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes - Albayın Ölümü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes - Albayın Ölümü, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder