19 Nisan 2023

Pembe Düşler Hikayesi Cemaliye Bardakçı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Cemaliye Bardakçı
Çevirmen: Cemaliye Bardakçı

Pembe Düşler Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cemaliye Bardakçı olan ve Pergole yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pembe Düşler Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pembe Düşler Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pembe Düşler Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Pembe Düşler Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Pembe Düşler Hikayesi yazarı Cemaliye Bardakçı 'dır. Cemaliye Bardakçı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Pembe Düşler Hikayesi PDF indir oku

Pembe Düşler Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pergole yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pembe Düşler Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Pembe Düşler Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kanser, hiçbir zaman yenilmeyecek bir hastalık olmadı. Onlar Pembe Düşler Hikayesi demişlerdi anılarına.

Kansev - Derneği, Kanser hastalarına destek olmak, kader dostları arasında, her türlü dayanışma ve birlikteliği amaçlayan bir dernektir. Kader dostları bir araya gelerek tüm kanser hastaları ve yakınlarının istifade edebilmeleri için hastalık süresinde yaşadıklarını, hissettiklerini, faydalı olduğuna inandıkları anılarını, bu eserle duyurmak için Pembe Düşler Hikayesi doğdu.

Herkes, her türlü hastalığa yakalanabilecek bir adaydır. Kanser Derneği'nin bu hastalıkla uğraşları, mücadele günleri, çektikleri zorluklar ve azimleri, tüm hastalara ve hasta yakınlarına örnek olacaktır. Doktorlarımızın, bürokratlarımızın da destek verdiği bu kitap, tüm hastalarımıza moral olacak, hasta yakınlarını duygulandıracak, gerçek öykülerle siz de onlara destek olacaksınız.

Bu kitabın gelirleri de yine Kansev Derneği'ne ve hayata tutunan o azimli kader dostlarına gidecektir.

(Tanıtım Bülteninden)

Pembe Düşler Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Pembe Düşler Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Pembe Düşler Hikayesi, Cemaliye Bardakçı

Yorum Gönder