19 Nisan 2023

Hayatı Çöpe Sıyırma! Gülgün Terzioğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,72 TL
Yazarı: Gülgün Terzioğlu
Çevirmen: Murat Gündoğan

Hayatı Çöpe Sıyırma! indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gülgün Terzioğlu olan ve Postiga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayatı Çöpe Sıyırma! eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayatı Çöpe Sıyırma! ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayatı Çöpe Sıyırma! TIKLA PDF İNDİR !

Hayatı Çöpe Sıyırma! Yazarı Kimdir ?

Hayatı Çöpe Sıyırma! yazarı Gülgün Terzioğlu 'dır. Gülgün Terzioğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Hayatı Çöpe Sıyırma! PDF indir oku

Hayatı Çöpe Sıyırma! indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Postiga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayatı Çöpe Sıyırma! TIKLA PDF İNDİR !

Hayatı Çöpe Sıyırma! TIKLA PDF İNDİR !
"Sokaklarda, caddelerde yanımızdan akıp geçen kalabalık yüzlerin hepsinde birer yaşam ayrıntısı ve gizlenmiş yaralar var. Kimse kimsenin öyküsüne dokunamıyor oysa. Gerçekler daha derinlerde gizli."

"Hayatı Çöpe Sıyırma!"yı bir gecede, heyecanla okuyup bitirdim. Gerçek hayattan yoğun damlalar taşıyan bu bir demet sarsıcı öykü beni düşündürdü, duygulandırdı ve hayatta olan farkındalığımı arttırdı. Kitabı kapattığımda daha zengin bir dünyanın içinde olduğumu fark ettim. Hayatın basamakları önüme serilmişti. Yavaş yavaş indirdim onlardan ve çok renkli bir duygu bahçesinde dolaştım. Yoğun, doyurucu ve düşündüren bir ilk kitap.
-Nazlı Eray-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Postiga Hayatı Çöpe Sıyırma! TIKLA PDF İNDİR !Hayatı Çöpe Sıyırma! TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Hayatı Çöpe Sıyırma!, Gülgün Terzioğlu

Yorum Gönder