26 Nisan 2023

Sıcak Deniz Kokusu Sema B. Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,8 TL
Yazarı: Sema B.
Çevirmen: Sema B.

Sıcak Deniz Kokusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sema B. olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 226 sayfalık Sıcak Deniz Kokusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sıcak Deniz Kokusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sıcak Deniz Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

Sıcak Deniz Kokusu Yazarı Kimdir ?

Sıcak Deniz Kokusu yazarı Sema B. 'dır. Sema B. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sıcak Deniz Kokusu PDF indir oku

Sıcak Deniz Kokusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 226 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sıcak Deniz Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

Sıcak Deniz Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

Ünlü iş adamı, Alptekin Holding'in veliahdı Demir, İngiltere'den döndüğünde kapana sıkışmış durumdadır. Ailesinin istediği kızla evlenmemek için, onlara İngiltere'de başka bir kadına âşık olup evlendiği yalanını söyler. Kendisine oyunu için yalancı bir eş ararken hayat karşısına bütün dengelerini alt üst edecek, şimdiye kadar tatmamış olduğu duyguları tatmasına sebep olacak bir kadın çıkartacaktır.

Eski sevgilisinin barında garson olarak çalışan Deniz, motosiklet tutkunu ve özgür ruhlu bir kadındır. Demir, zarafeti ve güzelliğiyle herkesi büyüleyen bu kadından daha karşılaştıkları ilk anda etkilenir. Fakat bu asi kadını evcilik oyununa ikna etmek, Demir için oldukça zor olacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Sıcak Deniz Kokusu TIKLA PDF İNDİR !Sıcak Deniz Kokusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sıcak Deniz Kokusu, Sema B.

Yorum Gönder