26 Nisan 2023

Nehrin Karşı Tarafına Geçmek - Bosna Savaş Hikayeleri Samira Osmanbegovic Baksic Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,6 TL
Yazarı: Samira Osmanbegovic Baksic
Çevirmen: Samira Osmanbegovic Baksic

Nehrin Karşı Tarafına Geçmek - Bosna Savaş Hikayeleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Samira Osmanbegovic Baksic olan ve Vadi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 240 sayfalık Nehrin Karşı Tarafına Geçmek - Bosna Savaş Hikayeleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nehrin Karşı Tarafına Geçmek - Bosna Savaş Hikayeleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nehrin Karşı Tarafına Geçmek - Bosna Savaş Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Nehrin Karşı Tarafına Geçmek - Bosna Savaş Hikayeleri Yazarı Kimdir ?

Nehrin Karşı Tarafına Geçmek - Bosna Savaş Hikayeleri yazarı Samira Osmanbegovic Baksic 'dır. Samira Osmanbegovic Baksic yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Nehrin Karşı Tarafına Geçmek - Bosna Savaş Hikayeleri PDF indir oku

Nehrin Karşı Tarafına Geçmek - Bosna Savaş Hikayeleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Vadi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 240 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nehrin Karşı Tarafına Geçmek - Bosna Savaş Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Nehrin Karşı Tarafına Geçmek - Bosna Savaş Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

"Birçok çocuk günlerce babalarını bekledi, ama onlar gelmedi. Birçok anne, oğullarını bekledi. Birçok kız, erkek kardeşlerini bekledi. Birçok kadın, kocasını bekledi. Birçok kız, sevgilisini bekledi Gelmediler."

Samira Osmanbegović-Bakšić, savaşı birebir yaşamış insanların başlarından geçenleri anlattığı 19 hikâye ile savaşın acımasızlığını gün yüzüne çıkarıyor. Yetimhanede kalan çocukların para karşılığı İtalyanlara evlatlık verilmeleri ya da Sırp Hastanelerine savaş esiri olarak düşen Boşnakların tedavi edilmek yerine burada işkence görmeleri, savaşın bilmediğimiz sadece birkaç yüzü…

Maruz kaldıkları her türlü zulme ve acıya rağmen ayakta kalabilen ve nehrin karşı tarafına geçmeyi başarabilen kahraman insanların hikâyeleri...

(Tanıtım Bülteninden)

Nehrin Karşı Tarafına Geçmek - Bosna Savaş Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !Nehrin Karşı Tarafına Geçmek - Bosna Savaş Hikayeleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Nehrin Karşı Tarafına Geçmek - Bosna Savaş Hikayeleri, Samira Osmanbegovic Baksic

Yorum Gönder