19 Nisan 2023

Senden Önce Senden Sonra Aytül Hançerler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,25 TL
Yazarı: Aytül Hançerler
Çevirmen: D. Ali Gültekin

Senden Önce Senden Sonra indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aytül Hançerler olan ve Anemon yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Senden Önce Senden Sonra eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Senden Önce Senden Sonra ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Senden Önce Senden Sonra TIKLA PDF İNDİR !

Senden Önce Senden Sonra Yazarı Kimdir ?

Senden Önce Senden Sonra yazarı Aytül Hançerler 'dır. Aytül Hançerler yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Senden Önce Senden Sonra PDF indir oku

Senden Önce Senden Sonra indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Anemon yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Senden Önce Senden Sonra TIKLA PDF İNDİR !

Senden Önce Senden Sonra TIKLA PDF İNDİR !
Annesi: "Haydi uyan güzel kızım" dedi. Leyla isteyerek gözlerini açtı. Aydınlık bir odadaydı.Beyaz uzun başörtüsü takmış bir kadın yanında oturmuş başını okşuyordu. Annesi değildi. Beyaz tenli,yeşil gözlü, annesi kadar olmasa da güzel bir kadındı. Leyla şaşkındı, hala rüyasının etkisindeydi.

"Anne" dedi. Yaşlı kadın; "Buradayım kızım" diye cevapladı.

"Allah'a şükürler olsun uyandı" dedi yanındaki adama. Leyla bakışlarını ayakta duran adama çevirdi. Arkadan yansıyan güneş ışığı nedeniyle adamın yüzünü seçemiyordu. Fakat geniş omuzları ve koyu renk saçı belli oluyordu. Genç adam biraz daha yaklaştı;

"Aramıza hoşgeldin"dedi. Leyla işte o zaman adamın tıpkı yaşlı kadınınkine benzeyen gözlerini, uzun ve gür kirpiklerini gördü. Hala bir rüya görüyorsa, bu adam erkek bir melek olmalıydı. Hayır, melek olmayacak kadar sertti bakışları. Her kim ise hayatında gördüğü en sert bakışlı ama en güzel erkekti. Adam sanki düşüncelerini anlamıştı. Bakışları yumuşamış,yüzüne hafif bir tebessüm yayılmıştı. Beyaz dişlerini, çenesindeki çukuru böylelikle fark etti Leyla.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 320

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Anemon Senden Önce Senden Sonra TIKLA PDF İNDİR !Senden Önce Senden Sonra TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Senden Önce Senden Sonra, Aytül Hançerler

Yorum Gönder