7 Nisan 2023

Müzmin Bekarlar Danielle Steel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Danielle Steel
Çevirmen: Danielle Steel

Müzmin Bekarlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Danielle Steel olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Müzmin Bekarlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Müzmin Bekarlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Müzmin Bekarlar TIKLA PDF İNDİR !

Müzmin Bekarlar Yazarı Kimdir ?

Müzmin Bekarlar yazarı Danielle Steel 'dır. Danielle Steel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Müzmin Bekarlar PDF indir oku

Müzmin Bekarlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Müzmin Bekarlar TIKLA PDF İNDİR !

Müzmin Bekarlar TIKLA PDF İNDİR !
Üçü de iyi arkadaş ve müzmin birer bekârdırlar... Charlie Huntington, hayalindeki mükemmel eş için ulaşılamayacak beklentilere sahiptir... Adam Weiss, genç, seksi kadınlarla kısa süreli ilişkileri tercih eder... Gray Hawk ise aile kurma fikrine bir türlü ısınamamıştır. Yazın Akdeniz'de yaptıkları yat gezisi, bu üç arkadaşın hayatlarını değiştirecek dönüm noktası olacaktır. Charlie, Adam ve Gray'in uçarı günleri Portofino'da sona ermek üzeredir. Bu üç kaygısız bekâr, gerçek aşkın en beklenmedik macera olduğunu keşfedeceklerdir.



Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Müzmin Bekarlar TIKLA PDF İNDİR !Müzmin Bekarlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Müzmin Bekarlar, Danielle Steel

Yorum Gönder