7 Nisan 2023

Hasan Ali Yücel Ahmed Güner Sayar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,6 TL
Yazarı: Ahmed Güner Sayar
Çevirmen: Ahmed Güner Sayar

Hasan Ali Yücel indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmed Güner Sayar olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hasan Ali Yücel eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hasan Ali Yücel ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hasan Ali Yücel TIKLA PDF İNDİR !

Hasan Ali Yücel Yazarı Kimdir ?

Hasan Ali Yücel yazarı Ahmed Güner Sayar 'dır. Ahmed Güner Sayar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Hasan Ali Yücel PDF indir oku

Hasan Ali Yücel indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hasan Ali Yücel TIKLA PDF İNDİR !

Hasan Ali Yücel TIKLA PDF İNDİR !
Türk Millî eğitim tarihinin en uzun soluklu ve en etkin bir bakanı olan Hasan Âli Yücel, aslında, objektif bilgi ile subjektif bilgi kürelerini başarıyla dengelemiş nadir düşünürlerimizden biridir. Çocukluk yıllarından itibaren yetiştiği Yenikapı Mevlevîhanesi'nde soluklanan ruhû-manevî havayı benimsemiş samimi bir Mevlana hayranıdır. Bu çalışmada Hasan Âli Yücel'in günışığına pek çekilmemiş tasavvufî dünyasını Mevlevîlikle nasıl içselleştirdiğinin hikayesini bulacaksınız.



Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ötüken Neşriyat Hasan Ali Yücel TIKLA PDF İNDİR !Hasan Ali Yücel TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Hasan Ali Yücel, Ahmed Güner Sayar

Yorum Gönder