7 Nisan 2023

Kur'an'la Konuşan Şair İbrahim Eryiğit Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: İbrahim Eryiğit
Çevirmen: İbrahim Eryiğit

Kur'an'la Konuşan Şair indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İbrahim Eryiğit olan ve Pınar Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kur'an'la Konuşan Şair eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kur'an'la Konuşan Şair ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kur'an'la Konuşan Şair TIKLA PDF İNDİR !

Kur'an'la Konuşan Şair Yazarı Kimdir ?

Kur'an'la Konuşan Şair yazarı İbrahim Eryiğit 'dır. İbrahim Eryiğit yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kur'an'la Konuşan Şair PDF indir oku

Kur'an'la Konuşan Şair indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pınar Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kur'an'la Konuşan Şair TIKLA PDF İNDİR !

Kur'an'la Konuşan Şair TIKLA PDF İNDİR !
İbrahim Eryiğit'in bu metni, hakikatin arkasına düşmüş bir genç adamla bir bilge kişinin varlığın anlamı ve onun mazmunu üzerine kur'an ekseninde geliştirilmiş diyaloglardan oluşuyor. Kur'an ekseninde varlığın ve insanın ve onların nereden gelip nereye gittiğinin nasıl açıklandığını merak edenlere sunulan bir dizi diyalog...

Okuyucu, buradan hareketle varlığın ve kendi varlık yapısının anlamını sorgulamaya başlayabilir. Böyle bir sorgulama için bu metinler idrakine göre herkese eline geçirebileceği bir ipucu veriyor.

-Rasim Özdenören-



Sayfa Sayısı: 88

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Pınar Yayıncılık Kur'an'la Konuşan Şair TIKLA PDF İNDİR !Kur'an'la Konuşan Şair TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kur'an'la Konuşan Şair, İbrahim Eryiğit

Yorum Gönder