7 Nisan 2023

Hakikati Arayan Kadın Fatima Martin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 41,25 TL
Yazarı: Fatima Martin
Çevirmen: Fatima Martin

Hakikati Arayan Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatima Martin olan ve Kaknüs Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hakikati Arayan Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hakikati Arayan Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hakikati Arayan Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Hakikati Arayan Kadın Yazarı Kimdir ?

Hakikati Arayan Kadın yazarı Fatima Martin 'dır. Fatima Martin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Hakikati Arayan Kadın PDF indir oku

Hakikati Arayan Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kaknüs Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hakikati Arayan Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Hakikati Arayan Kadın TIKLA PDF İNDİR !
30 yaşındaki Lena, Viyanada yaşayan, orta sınıfa mensup bir doktora öğrencisidir.Modern Avrupalı bir yaşam tarzına sahip olan genç kadın, içindeki boşluğu, bağımlısı olduğu esrar ve kendisine uygun olmayan erkeklerle birliktelikler yaşayarak doldurmaya çalışmaktadır. Ancak Lenanın kalbi, Avusturyanın ve modern hayat tarzının sınırlarının ötesindeki ruhani yurdunun özlemini çekmektedir. Zira ne arkadaş çevresi, ne de büyük bir aşkla sevdiğine inandığı Aziz, içindeki boşluğu doldurmaya yetmemektedir.

Lena, tez çalışması için geldiği İstanbulda bambaşka bir dünyayla karşılaşır. Sıcak dostluklar kurar, tasavvufla tanışır. Ruh şahin gibidir / Beden ise pranga / Zavallı ayağı bağlı, / kanadı kırık mahluk diyen Hz. Mevlânânın yörüngesine girer; yaralının ruhunun iyileşmesini, özgür kalıp uçabilmeyi arzular. Yani hakiki aşkı Bu arada Lenanın aklından bir an olsun çıkmayan Azizin hayatı bambaşka bir rotaya yönelmiştir.

Avusturya asıllı sosyolog yazar Fatima Martinin romanı, İngilterede 2008 yılında Müslüman Kadın Yazarlar kategorisinde Yılın Kitabı ödülüne layık görüldü.



Sayfa Sayısı: 462

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kaknüs Yayınları Hakikati Arayan Kadın TIKLA PDF İNDİR !Hakikati Arayan Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Hakikati Arayan Kadın, Fatima Martin

Yorum Gönder