8 Nisan 2023

İyi Dilekler Ülkesi Hamdi Koç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,44 TL
Yazarı: Hamdi Koç
Çevirmen: Hamdi Koç

İyi Dilekler Ülkesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hamdi Koç olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İyi Dilekler Ülkesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İyi Dilekler Ülkesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İyi Dilekler Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

İyi Dilekler Ülkesi Yazarı Kimdir ?

İyi Dilekler Ülkesi yazarı Hamdi Koç 'dır. Hamdi Koç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İyi Dilekler Ülkesi PDF indir oku

İyi Dilekler Ülkesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İyi Dilekler Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

İyi Dilekler Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !
"Hergün gazetesinin hayatımda ayrı bir yeri vardır. Beni ilk o gördü. Beni o yarattı bile diyebilirim. Bugün neysem, diye bilirim ki, bir ölçüde Hergün sayesindedir. Unutulup gitmeye mahkûm bir adamken bir seri katil, nihayet bir kötülük dehası olduğumu o fark etti; anlamaya, tanımaya ve tanıtmaya çalıştı beni; Nişantaşı'nın, Beşiktaş'ın, Yıldız'ın cereyanlı dar sokaklarında, dik yokuşlarında, soğuk ve yağmurlu gölgeliklerinde kurbanını bekleyen beni."


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 382

Baskı Yılı: 2009


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 311

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap İyi Dilekler Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !İyi Dilekler Ülkesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İyi Dilekler Ülkesi, Hamdi Koç

Yorum Gönder