7 Nisan 2023

Erken Ölümler Afşar Timuçin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,9 TL
Yazarı: Afşar Timuçin
Çevirmen: Afşar Timuçin

Erken Ölümler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Afşar Timuçin olan ve Bulut Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Erken Ölümler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Erken Ölümler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Erken Ölümler TIKLA PDF İNDİR !

Erken Ölümler Yazarı Kimdir ?

Erken Ölümler yazarı Afşar Timuçin 'dır. Afşar Timuçin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Erken Ölümler PDF indir oku

Erken Ölümler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bulut Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Erken Ölümler TIKLA PDF İNDİR !

Erken Ölümler TIKLA PDF İNDİR !
Şiirleriyle olduğu kadar deneme yazılarıyla da tanıdığımız Afşar Timuçin'in gazete yazılarının birinci cildini daha önce yayımlamıştık. |
Bu ikinci ciltteki yazılar da birinci cilttekiler gibi sıradan, güncel sorunlar çerçevesinde sıkışıp kalmadan felsefenin, ruhbilimin, estetiğin, tarihin sorunlarına yöneliyor. Bu kısa ve özlü yazılarda deneme türünün ilginç örneklerini bulacaksınız.



Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bulut Yayınları Erken Ölümler TIKLA PDF İNDİR !Erken Ölümler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Erken Ölümler, Afşar Timuçin

Yorum Gönder