7 Nisan 2023

Bitik Mehmet Anıl Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,55 TL
Yazarı: Mehmet Anıl
Çevirmen: Mehmet Anıl

Bitik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Anıl olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bitik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bitik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bitik TIKLA PDF İNDİR !

Bitik Yazarı Kimdir ?

Bitik yazarı Mehmet Anıl 'dır. Mehmet Anıl yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bitik PDF indir oku

Bitik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bitik TIKLA PDF İNDİR !

Bitik TIKLA PDF İNDİR !
Mehmet Anıl'ın yeni romanı Bitik, Adem, Mine, Mümtaz ve Çağdaş adlı dört kahramanın çevresinde dönüyor. Adem, bir fabrikanın sahibidir. Karısı Mine pek çok açıdan az bulunur bir eştir. Ancak Adem için bu evlilik sıkıcılaşmaya başlamıştır; değişikliği önce başka kadınlarda arar, ama bulamaz. Yaşadığı bunalımdan çıkmak için tek yolu kalmıştır: yeniden âşık olmak... Bu arada işleri de kötü gitmeye başlamıştır. Bir iş gezisi için Amerika'ya gider. Döndüğünde kendisini büyük bir sürpriz beklemektedir. Roman, 'Nehrin İki Yakası' adlı filmden görüntülerle beslenir. "Başıma gelenlerin sorumlusu Carole Bouquet'tir," der Adem, "daha doğrusu onun karımla olan benzerliği." Oyununu kurgularken filmden esinlenir, ama unuttuğu bir şey vardır: gerçekler filmlere benzemez.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2005


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 187

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Bitik TIKLA PDF İNDİR !

07.12.2006

Kıskanç mıyım, kıskanmayı istiyor muyum?

Kıskançlık denen duygu, dürtü, kültür vs. her ne ise insanın tekrar yargılamasını sağlıyor. Yazarın, beni bir kitabı okurken nasıl bu kadar sinir ettiğini ve bir o kadar kitabı bitirme isteği uyandırdığını düşünürsek, kitabın ne kadar güzel ve çelişkili olduğunu anlayabiliriz.

Bitik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bitik, Mehmet Anıl

Yorum Gönder