26 Nisan 2023

Azizler ve Haydutlar Selman Bayer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Selman Bayer
Çevirmen: Selman Bayer

Azizler ve Haydutlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selman Bayer olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Azizler ve Haydutlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Azizler ve Haydutlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Azizler ve Haydutlar TIKLA PDF İNDİR !

Azizler ve Haydutlar Yazarı Kimdir ?

Azizler ve Haydutlar yazarı Selman Bayer 'dır. Selman Bayer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Azizler ve Haydutlar PDF indir oku

Azizler ve Haydutlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Azizler ve Haydutlar TIKLA PDF İNDİR !

Azizler ve Haydutlar TIKLA PDF İNDİR !

Yeni kurulan, Dünya Türk Olsun Başkanlığının ilk başkanı Nedret Bey ve kahraman sekretaryası dünya barışını tesis için büyük ve önemli bir göreve girişirler: Uluslararası Baca Temizleyicileri Konferansı düzenlemek! Güngörmüş bir ailenin kendi halinde çocuğu Bekir, devlette sakin bir liman aramaktadır. Fakat birtakım yanlış anlaşılmalar neticesinde kendisini Baca Temizleyicileri Konferansı'nın kelimenin tam anlamıyla "acayip" sekretaryasında bulur. Maruz kaldığı yoğun gündemde kaybolmamak için rahmetli büyükannesinden yardım istemekten başka çaresi yoktur. Konferans düzenlenebilecek midir, dünya barışının akıbeti ne olacaktır? Göbekli Teke, Alfons Cezmi, Kezban ve bakışsız bir kedi kara Kılbaz'ın tarassutu altında seyreden Bekir'e büyükannesi yardım edebilecek midir? Selman Bayer'den absürtlüklerle dolu bir kara komedi.

(Tanıtım Bülteninden)

Azizler ve Haydutlar TIKLA PDF İNDİR !Azizler ve Haydutlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Azizler ve Haydutlar, Selman Bayer

Yorum Gönder