26 Nisan 2023

Bir Garip Mavi Koray Horasan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Koray Horasan
Çevirmen: Koray Horasan

Bir Garip Mavi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Koray Horasan olan ve Velespit Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 196 sayfalık Bir Garip Mavi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Garip Mavi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Garip Mavi TIKLA PDF İNDİR !

Bir Garip Mavi Yazarı Kimdir ?

Bir Garip Mavi yazarı Koray Horasan 'dır. Koray Horasan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Garip Mavi PDF indir oku

Bir Garip Mavi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Velespit Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 196 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Garip Mavi TIKLA PDF İNDİR !

Bir Garip Mavi TIKLA PDF İNDİR !

Bu aşk hem Mavi'yi bitirdi hem de beni. Anlatıp kusmazsam; zehri öldürür yok eder beni. Bırakın da böğrümü delen bıçağı söküp atayım daha fazla deşmeden beni. Sizleri dert ortağı yapayım da eriyip tükenmeyeyim, bir nebze olsun rahatlayayım. Ben bildiklerimi nakletmekle mükellefim, hüküm vermekle değil! Ne bir eksik ne bir fazla. Ne ağlatmak için acındıracağım ne güldürmek için şaklabanlık yapacağım. Ahkemü'l Hâkimin Allah'tır. Bu, "Bir Garip Mavi"nin hikâyesidir.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Garip Mavi TIKLA PDF İNDİR !Bir Garip Mavi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Garip Mavi, Koray Horasan

Yorum Gönder