26 Nisan 2023

Watson Ailesi Jane Austen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,7 TL
Yazarı: Jane Austen
Çevirmen: Havva Aslan

Watson Ailesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jane Austen olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 72 sayfalık Watson Ailesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Watson Ailesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Watson Ailesi TIKLA PDF İNDİR !

Watson Ailesi Yazarı Kimdir ?

Watson Ailesi yazarı Jane Austen 'dır. Jane Austen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Watson Ailesi PDF indir oku

Watson Ailesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 72 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Watson Ailesi TIKLA PDF İNDİR !

Watson Ailesi TIKLA PDF İNDİR !

Yıllarca halasının himayesinde yaşayan Emma Watson halasının ölümü üzerine, babasının ve kardeşlerinin yanına dönmek zorunda kalır. Dar görüşlü ve kıskanç kız kardeşleri, hasta babası ve kaba erkek kardeşleriyle baş etmeye çalışırken, kendini ilgisini çekmeye çalışan iki erkeğin arasında bulur.

Tüm zamanların en çok sevilen romancılarından olan Jane Austen'ın muhtemelen babasının ölümünden dolayı yarım bıraktığı Watson Ailesi, 9 yıl sonra yayımlanacak olan Gurur ve Önyargı'nın habercisi gibidir.

(Tanıtım Bülteninden)

Watson Ailesi TIKLA PDF İNDİR !Watson Ailesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Watson Ailesi, Jane Austen

Yorum Gönder