7 Nisan 2023

12+1 Yalan Alexandros Adamapulos Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,6 TL
Yazarı: Alexandros Adamapulos
Çevirmen: Alexandros Adamapulos

12+1 Yalan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alexandros Adamapulos olan ve İmge Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 12+1 Yalan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 12+1 Yalan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
12+1 Yalan TIKLA PDF İNDİR !

12+1 Yalan Yazarı Kimdir ?

12+1 Yalan yazarı Alexandros Adamapulos 'dır. Alexandros Adamapulos yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

12+1 Yalan PDF indir oku

12+1 Yalan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İmge Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
12+1 Yalan TIKLA PDF İNDİR !

12+1 Yalan TIKLA PDF İNDİR !
Aleksandros Adamopulos'un şiirsel kısa öykülerinin bizlere çok uzaklardan gelen, bir yankı gibi bize varan ve bizleri geride bırakıp yolculuklarına devam eden yanları var.

Gizemli bir bütün koparılmış parçaları andıran bu kısa yazılar birden duygu dünyamıza erişmekte, benliğimizin derinliklerine uzanmakta...

Metinler bir fotoğrafın negatifi gibi; bir sıvının altında devinip oynaşıyor ve fotoğraf, bütün olarak ancak her parçanın sonunda karşımızda beliriyor...

Kitabın sonuna varınca önemli bir soruyla karşılaşıyoruz. Biz kimiz? Ya da daha doğrusu biz, kendimizi bildiğimiz gibi miyiz?
Hatta yaşamımızdaki "on iki artı bir yalanımızın" içinde, acaba gerçeklerden de kırpıntılar hiç yok mu? Varsa bunları tanıyabiliyor muyuz?

"Mitos, simge ve alegoriden oluşturduğunuz bir sentezle özgün ve eşsiz bir sanat ortamı yarattınız."
- Prof. Y. Y. Kautak, Baroda Ünv. -

"Gizemli on üç şiir-öykü. Bize yaşam ve ölüm konusunu sunuyor."



Baskı Yılı: 2000


Dili: Türkçe
Yayınevi: İmge Kitabevi 12+1 Yalan TIKLA PDF İNDİR !12+1 Yalan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, 12+1 Yalan, Alexandros Adamapulos

Yorum Gönder